JANKOVIĆ NAPRAVIO HAOS NA TVITERU: Posle ove objave krenula je lavina negativnih komentara!
Foto: Marina Lopičić

JANKOVIĆ NAPRAVIO HAOS NA TVITERU: Posle ove objave krenula je lavina negativnih komentara!

Politika -

Saši Jankoviću je bio dovoljan samo jedan tvit pa da navuče na sebe gnev i onih koji su ga podržali na izborima ali i ostalih korisnika te društvene mreže.

- Ovo nije trenutak za političko nadigravanje, i zato pozivam sve one koji su stali iza mene u predsedničkoj kampanji, da danas pristupe ovom zajedničkom frontu - rekao je Janković u govoru koji je u nedelju održao povodom početka kampanje Dragana Đilasa za beogradske izbore.

Ovako glasi tvit koji je podelio njegov Pokret. Međutim, umesto podrške usledila je lavina negativnih komentara, a među onima koji nisu krili rezigniranost prednjačili su njegovi nekadašnji saborci.

- Pa kako bre? Još se nismo oporavili od sramote što si nas navuko ko mlade majmune, a ti bi sad opet? Pa nemoj stvarno, neozbiljan si - među prvima je napisao glumac Nikola Kojo, koji je bio i jedan od potpisnika Apela 100, odakle je i počela inicijativa za Jankovićevu predsedničku kandidaturu.

Komentar je imala i novinarka Biljana Lukić, koje je takođe bila deo Apela, i u prvo vreme kampanje Jankovićeva saradnica.

Jankovićev, odnosno tvit Pokreta slobodnih građana, iznervirao je i pojedine demokrate koji su učestvovali u njegovoj kampanji prošle godine.

Ali ni Janković nije ostao dužan, pa je poručio demokratama: "krajnje je vreme da prekinete sa tim".

Reagovali su i drugi članovi DS.

- Pa da se rodiš pet puta, nema teorije care - napisala je jedna tviterašica.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! Zoran Marjanović otkriva ubicu svoje supruge?! Tvrdi da zna ko je ubio Jelenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track