(FOTO) KAMENOVANA PORODIČNA KUĆA OLIVEROVE PRVE ŽENE MARINE: Šok u Mitrovici, Oliver je ubijen u istoj ulici, na 20 metara odatle?!
Foto: Dragana Udovičić

Novi šok za srbe u severnom delu Kosovske Mitrovice

(FOTO) KAMENOVANA PORODIČNA KUĆA OLIVEROVE PRVE ŽENE MARINE: Šok u Mitrovici, Oliver je ubijen u istoj ulici, na 20 metara odatle?!

Politika -

KOSOVSKA MITROVICA - Kuća srpske porodice koja je u noći između utorka i srede kamenovana u ulici Sutjeska u severnoj Kosovskoj Mitrovici u stvari je porodična kuća Marine Ivanović, prve supruge brutalno ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića.

U toj kući žive njena majka Nadežda i brat Branimir Cvetnić.

foto: EPA, AP

Podsetimo, nepoznati napadači ušli su, nešto posle jedan sat po ponoći u dvorište kuće u ulici Sutjeska broj 27 u severnoj Kosovskoj Mitrovici i kamenom razbili prozor na jednoj od soba. U tom trenutku u kući su bili Marinina majka Nadežda i njen sin Branimir, koji su čuli lomljavu.

Posle prijave policiji, pripadnici kosovske policije obavili su uviđaj, ali rezultata još nema - ni uhapšenih, ni osumnjičenih.

Srbi su izuzetno uznemireni zbog najnovijeg napada, posebno posle ubistva Olivera Ivanovića koje se dogodilo u istoj ulici, na samo dvadesetak metara odatle. A sada, dve nedelje kasnije, na meti se našla i kuća njegove nekadašnje supruge, koja je u stvari dedovina njegova tri sina iz prvog braka.

foto: Zoran Šaponjić

Kuća Cvetnića nalazi se na samo dvadesetak metara od mesta gde je 16. januara svirepo ubijen Oliver Ivanović, koji je iz braka sa Marinom imao tri sina - Nikolu, Žarka i Janka.

(Kurir.rs/Z.Š./Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVAKO JE BEŽAO UBICA OLIVERA IVANOVIĆA! Pogledajte koliko mu je trebalo da nestane sa mesta zločina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track