Dinkić na Tviteru: Velja Ilić neće biti ministar poljoprivrede
Foto: Tviter

Dinkić na Tviteru: Velja Ilić neće biti ministar poljoprivrede

Politika -
Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić najavio je da će u utorak razgovarati sa predstavnicima URS i sa njima potpisati koalicioni sporazum, kao i sa svim strankama koje će činiti njegov kabinet

BEOGRAD - Lider Ujedinjeni regiona Srbije Mlađan Dinkić napisao je u nedelju na svom nalogu na Tviteru na predsednik Nove Srbije Velimir Ilić neće biti ministar poljoprivrede u novoj vladi.

SPS, SNS i URS su dogovorile vladajući koaliciju, na osnovu čega je predsednik Srbije Tomislav Nikolić mandat za formiranje vlade poverio lideru socijalista Ivicu Dačiću.

Tada su počela i nagađanja ko će biti ministri u novoj vladi, pa su neki mediji navodili da bi Velimir Ilić mogao da bude ministar poljoprivrede.

Međutim, lider URS Mlađan Dinkić je na svom nalogu na Tviteru napisao: "Neće Velja biti ministar poljoprivrede".

Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić najavio je da će u utorak razgovarati sa predstavnicima URS i sa njima potpisati koalicioni sporazum, kao i sa svim strankama koje će činiti njegov kabinet.

Dačić je i najavio da će do kraja naredne sedmice biti konstituisan parlament i posle toga u Skupštini Srbije biti izabrana nova vlada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track