EKSKLUZIVNI PAPARACO: Rasim pao pod auto! Ministar se valjao u snegu
Foto: Dado Đilas

Ministar trgovine završio pod autom

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Rasim pao pod auto! Ministar se valjao u snegu

Politika -

Potpredsednik Vlade imao dvostruki peh - pokvarilo mu se vozilo usred dubokog snega, pa ga je jedva popravio i odgurao

Ledeni talas zapljusnuo je i Rasima Ljajića, potpredsednika Vlade i ministra trgovine, turizma i telekomunikacije, i naterao ga da se usred Beograda okupa u snegu.

foto: Kurir

Naš paparaco ulovio je ministra nedaleko od njegovog radnog mesta u Palati Srbije u trenutku dok se borio da odglavi automobil iz snega.

foto: Kurir

Ispostavilo se da je Ljajić imao dvostruki peh, jer mu je njegov četvorotočkaš otkazao poslušnost u dubokom snegu, pa ga je posle popravke jedva izvukao na siguran teren.

foto: Kurir

Sreća u nesreći je bila da mu je u pomoć pritrčao prijatelj. Minut-dva su čačkali nešto ispod haube, ali ništa se nije pokrenulo dok ministar nije zalegao u sneg da proveri prednji trap „golfa“.

foto: Kurir

Ljajić se nije štedeo, pa se bez imalo dvoumljenja uvaljao i pokvasio i pantalone i jaknu. Onako na kolenima, zagledao je šta ne štima, okretao glavu, mahao rukama i dovikivao nešto drugu koji je pokušavao da startuje vozilo. I vredelo je! Motor se začuo, a majstor Rasim je odahnuo, čisteći odeću od snega.

foto: Kurir

Pogurao je onda automobil, izvukao ga na asfalt, zahvalio prijatelju i seo ponovo za volan. Ministar je očigledno uspeo da na vreme stigne na sednicu Vlade, pošto se na fotografijama iz Nemanjine 11 vidi kako uredno sedi na svom mestu.

foto: Kurir

Kurir / Ivana Kljajić

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZAGLAVLJENI STE U SNEGU?! Ovo su pet svari koje morati imati uz sebe u toj situaciji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track