Najnovije vesti

LEPA MILICA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Brnabićki devojka čuva mobilni! ŠTO JE SIGURNO - SIGURNO JE!
Foto: Dragana Udovičić

Obostrano poverenje premijerke Srbije i njene partnerke

LEPA MILICA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Brnabićki devojka čuva mobilni! ŠTO JE SIGURNO - SIGURNO JE!

Politika

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić bile su glavne zvezde sinoćnjeg otvaranja jubilarnog 15. Beogradskog festivala igre.

 

foto: Dragan Udovičić

 

Lepa doktorka je još jednom potvrdila da ima stila, te je za ovu priliku odabrala svedenu crnu kombinaciju koju je obogatila kaputom u ljubičastoj boji, a govor tela između nje i predsednice Vlade Srbije ipak je ono što su svi pomno posmatrali.

 

foto: Dragan Udovičić

 

Sedele su u prvom redu i sve vreme bile prisno okrenute jedna ka drugoj i nasmejane, a ono što je privuklo posebnu pažnju prisutnih jeste i to što je Brnabićka u jednom trenutku ostavila svoj mobilni telefon devojci na čuvanje.

 

foto: Dragan Udovičić

 

Da li je atraktivna plavuša "zavela red", pa kontroliše poruke i pozive ili je, pak, u pitanju bezuslovno poverenje, ostalo je zagonentno, ali je činjenica da su u njih dve bile uprte sve oči.

 

foto: Dragan Udovičić

 

Premijerka je vreme pre predstave prekratila ćaskanjem sa ministrom kulture u Vladi Srbije Vladanom Vukosavljevićem, a otvaranju su prisustvovale brojne poznate ličnosti, među kojima i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac, zatim rok muzičar Nele Karajlić, udovica Zorana Đinđića Ružica i mnogi drugi.

 

(Kurir.rs/Foto: Dragana Udovičić)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) DEVOJKA ANE BRNABIĆ U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU: Plavokosa Milica plenila poglede!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...