(FOTO) ONA JE HAPSILA MARKA ĐURIĆA I HTELA DA PUCA U NJEGA! Ovo je Haradinajeva miljenica i jedina žena među ROSU batinašima
Foto: AP

jedina pripadnica rosu

(FOTO) ONA JE HAPSILA MARKA ĐURIĆA I HTELA DA PUCA U NJEGA! Ovo je Haradinajeva miljenica i jedina žena među ROSU batinašima

Politika -

Marko Đurić je jedva izvukao živu glavu sa Kosmeta. Snimci brutalnog upada pripadnika ROSU u Mitrovački dvor, batinanje i upiranje "kalašnjikova" u nenaoružane Srbe, kao i torture kroz koju je prošao direktor Kancelarije za KiM, obišli su region, dok ih je Zapad uglavnom ignorisao.

Među onima koji su držali prst na obaraču i nišanili u nedužne ljude, kako prenose prištinski mediji, bila je Marigona Beadini, bliska prijateljica Ramuša Haradinaja i, kako se navodi, nekadašnja bokserska Šampionka.

foto: AP

- Marigona je predstavljala Kosovo na međunarodnim takmičenjima u boksu i karateu, nakon čega je odlučila da se pridruži ROSU - navodi se u teksu "bota.sot".

Slike na društvenim mrežama s početka karijere na kojima beadinova zagrljena sa Haradinajem pokazuju da je nekadašnji komandant OVK i ratni zločinac od samog starta podržavao svoju miljenicu, kojoj je očigledno spreman da poveri i najdelikatnije zadatke, kao što su batinanje Srba, ali ukoliko je potrebno, i daleko krvavije stvari.

Kako navode prištinski mediji, Marigona Beadini je jedina članica zloglasne jedinice ROSU.

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 5 DOKAZA DA JE ROSU OBIČNA NAORUŽANA BANDA A NE OZBILJNA SPECIJALNA JEDINICA: Evo ključnih grešaka koje su napravili prilikom hapšenja Đurića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja