GALA ŽURKA: Đani peva Babiću za ćerkino punoletstvo
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Direktor „Koridora“ sprema feštu

GALA ŽURKA: Đani peva Babiću za ćerkino punoletstvo

Politika -

VESELO Slavlje starije ćerke Teodore biće organizovano početkom aprila u poznatom ugostiteljskom objektu u Vrnjačkoj Banji, a goste će zabavljati čuveni narodnjak

Zoran Babić, funkcioner SNS i direktor „Koridora Srbije“, rešio je da za ćerkino punoletstvo napravi veliku zabavu - za tu priliku će angažovati i nekog od poznatih pevača, i to najverovatnije Đanija, saznaje Kurir!

Naime, njegova ćerka Teodora napunila je 11. marta 18 godina, a poznati naprednjak će tim povodom početkom aprila napraviti pravu feštu.

- Zoran je rešio da ćerki priredi veliko slavlje i za to neće štedeti novac. Ipak se jednom u životu slavi punoletstvo. Zabava će biti organizovana u poznatom objektu u Vrnjačkoj Banji, gde mu ćerka živi i ide u školu. Inače, sigurno je da će goste zabavljati neki od poznatih pevača sa estrade. Najverovatnije će to, kako se priča, biti folker Radiša Trajković Đani, koji je u poslednje vreme sve više popularan među omladinom - priča sagovornik Kurira iz Babićevog okruženja.

foto: Instagram

Kako kaže, Babić je veoma brižan otac i dosta je slab na ćerke.

- On, osim Teodore, ima još jednu, mlađu ćerku i veoma je vezan za njih, pa im ispunjava sve želje. Njihovo je samo, kako kaže, da uče. Inače, Teodora ide u srednju školu u Vrnjačkoj Banji, a šira javnost je zna i sa društvenih mreža, posebno Instragrama, gde je aktivna - završava naš sagovornik.

Zoran Babić nije odgovarao na naše poruke ovim povodom, te smo ostali uskraćeni za odgovore na pitanja kakav će savet dati ćerki sada kada ulazi u svet odraslih, te kakav joj je poklon spremio. U nekim ranijim izjavama za medije govorio je da je posvećen otac, da podržava decu u svemu što je za njih dobro, kao i da ćerke ne može da sputava i da je u mnogo čemu liberalan otac.

foto: Instagram

Inače, nakon što je sredinom prošle godine preuzeo direktorsko mesto u „Koridorima Srbije“, Babić se maltene povukao iz javnosti. Dnevnopolitička dešavanja retko komentariše, te ga građani sada mogu videti samo prilikom obilaska radova na infrastrukturnim projektima.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ĐANI UŽIVO IZ WC NAPRAVIO HAOS: U boksericama prao zube, a ono što je potom rekao ženi Slađi je BRUKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track