VUČIĆ ODGOVORIO PRIŠTINI: Đurić nije ušao dan ranije, a naročito ne kozjim stazama! To je notorna laž
Foto: Tanjug/Tanja Valič

Nacionalni konvent u okviru unutrašnjeg dijaloga

VUČIĆ ODGOVORIO PRIŠTINI: Đurić nije ušao dan ranije, a naročito ne kozjim stazama! To je notorna laž

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar rekao je danas da nije tačna tvrdnja iz Prištine da je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić na Kosovo ušao dan ranije pre sastanka u Kosovskoj Mitrovici.

"Marko nije ušao kozjom stazom, uopšte nije ušao kozijim stazama. Mi ćemo da čekamo neko vreme da se oni polome da saznaju kako je i kuda ušao, mi ćemo zvanično da ih obavestimo gde je ušao. I nije ušao dan ranije kao što su govorili, i nikakvim kozjim stazama, i to je bila notorna laž", rekao je Vučić

danas na sastanku Nacionalnog konventa u okviru unutrašnjeg dijaloga.

Kako danas piše prištinski "Zeri", Tači je ponovio da je Đurić na Kosovo ušao dan pre sastanaka na severu. Prema pisanju lista, Tači kaže da je Đurić boravio kod osobe "za koju se kaže da kontroliše sever, Milana Radojičića".

On je, takođe, rekao da treba videti kako se to dogodilo, ko je to dozvolio i ponovio da je intervencija kosovske policije bila ispravna, prenosi "Zeri".

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Tanja Valič)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 5 DOKAZA DA JE ROSU OBIČNA NAORUŽANA BANDA A NE OZBILJNA SPECIJALNA JEDINICA: Evo ključnih grešaka koje su napravili prilikom hapšenja Đurića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track