APRILILILI: Mrka se vraća u Vladu, Borko šuruje s naprednjacima?! Ovako su poznati naseli na Kurirove šale!
Foto: Zorana Jevtić

Političari zaboravili da je danas svetski dan šale

APRILILILI: Mrka se vraća u Vladu, Borko šuruje s naprednjacima?! Ovako su poznati naseli na Kurirove šale!

Politika -

Na svetski dan šale, čuveno „aprililili“ neki od srpskih političara kao da su zaboravili. Vremešnom socijalisti Milutinu Mrkonjiću novinari Kurira su izneli tvrdnje lidera Ivice Dačića da ga vraća prilikom rekonstrukcije Vlade, i to na mesto ministra infrastrukture.

Mrkonjić odgovorio da je njegov šef bolestan.

- Šta, to vam je Ivica rekao u intervjuu? Ja se nisam čuo s njim pet meseci. Mene zanima samo spomenik Miloševiću, a ne da budem ministar - ozbiljno je krenuo Mrkonjić, ali kada smo rekli da je reč o šali, laknulo mu je: - Pa tako kaži, sine, ne ljutim se!

Stari-novi pulen Dragana Đilasa Borko Stefanović pao je na naša saznanja da je imao susrete s naprednjacima, i to, ni manje ni više, nego sa predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem.

- Kunem se da sam se s njim poslednji put sreo 2012, i to u vreme dok sam bio u opoziciji. Čoveka niti sam video niti sam sedeo s njim. Ako ima neka slika, to je montaža - pravdao se Borko, a kada je saznao da je sve samo „aprililili“, kroz smeh je rekao da smo ga nasamarili i da nam je fazon dobar.

Kurir / E.K.

Foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HIT! BEKUTA I MRKA ZAPEVALI U WC! Odgovorili na izazov i evo koga žele da vide u KUPATILU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track