DRAMA POSLANIKA SNS ĐUKANOVIĆA: Žena i deca su mi bili zarobljeni u požaru na 22. spratu!
Foto: Printscreen Google Maps, Dragana Udovičić

POŽAR NA BANJICI

DRAMA POSLANIKA SNS ĐUKANOVIĆA: Žena i deca su mi bili zarobljeni u požaru na 22. spratu!

Politika -

U soliteru na Banjici u kome je na 17. spratu izbio požar sa porodicom živi poslanik SNS-a Vladimir Đukanović, a kako kaže za Kurir on je u tom trenutku bio na poslu i da ga je supruga obavestila.

- Nije mi bilo svejedno jer ovo nije bio prvi požar koji se u toj zgradi desio ili u njegovoj blizini i znam kakva je drama. Sa druge strane naš stan je na 22 spratu i u njemu je bila moja supruga sa troje dece od kojih je jedno beba. Oni su bili bukvalno zarobljeni bez mogućnosti da bilo gde pobegnu iz stana. Srećom požar nije zahvatio naš stan ali je zato bila ogromna količina dima - priča Đukanović za Kurir.

foto: Nebojša Mandić

On dodaje da je najveći problem jer im je put za evakuaciju zatvoren.

- Požarne stepenice koje su predviđene za evakuaciju stanara su zatvorene! Sa druge strane vatrrogasci i kada su došli nisu mogli da priđu zgradi zbog parkiranih automobila stanara, ali ne mogu ni njih da krivim jer mi nemamo parking. Pored toga i pijaca, koja je 2000. godine bespravno napravljena je tu i ima onih koji dođu na pijac i tu parkiraju svoje automobile - objašnjava poslanik SNS.

Prema njegovim rečima srećom požar nije bio veliki i brzom intervencijom vatrogasaca je ubrzo lokalizovan.

- Ne znam šta je uzrok požara ali na tom spratu živi jedna stanarka koja se nesmotreno ponaša i verujem da je planulo u njenom stanu - rekao je Đukanović dodajući da se sve srećno završilo kako je moglo da bude.

(Kurir.rs/J.Rafailović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) "HARADINAJ JE NEOSUĐENI TERORISTA KOJI BI DA PONOVI ZLOČIN!" Bezbednost Srba na KiM ponovo ugrožena?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track