(VIDEO) SVI DAČIĆEVI RECEPTI Saznali smo kako se pravi čudotvorni melem, koji su sastojci potrebni za zdrav doručak i koja dijeta NAJBRŽE DELUJE!
Foto: Aleksandar Jovanović

vodi računa o ishrani

(VIDEO) SVI DAČIĆEVI RECEPTI Saznali smo kako se pravi čudotvorni melem, koji su sastojci potrebni za zdrav doručak i koja dijeta NAJBRŽE DELUJE!

Politika -

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, inače poznat kao gurman, nekoliko puta je u javnosti rekao da mora da vodi računa o ishrani zbog povišenog šećera.

Dačić je već neko vreme na hrono dijeti, koja podrazumeva pravilnu kombinaciju namirnica prema periodu dana.

foto: Printscreen

Tako je ministar nedavno gostujući u jutarnjem programu na televiziji Prva rekao da ne zna baš puno da se snalazi u kuhinji, da ga supruga tera da joj pomognem u kuhinji, ali je podelio sa gledaocima recept za zdrav obrok.

Dačić je napravio smuti, a za sastojke je iskoristio spanać, jabuku, limun, cimet i malo vode.

Inače, ministru je nedavno pozlilo tokom službenog putovanja u Africi, kada je probao lo­kal­ni spe­ci­ja­li­te­t - kozji gulaš. On je tada potražio pomoć lekara, koji su ga priključili na infuziju.

Nakon što je čula da se otrovao od gulaša, Dačićeva majka Jelisaveta se zabrinula i odmah mu je napravila narodni lek, koji ga je sačekao kada je stigao u Srbiju.

"Nije se smirila dok joj nisam obećao da ću da ga nosim svuda sa sobom. I, evo, sad ga nosim gde god da otputujem. Nisam ni sam siguran šta je stavila. Znam da je na bazi kumisa, koji je dobar za želudac. Ima i meda, sve su prirodni sastojci. Nije ni važno, nije lošeg ukusa, pa ću ga koristiti, kao što sam mojoj Jeli obećao. Sad mogu da jedem i kozji gulaš po Africi", rekao je Dačić.

Srpski šef diplomatije je i ranijih godina izjavljivao da zbog napornog tempa na poslu svoj organizam često jača vitaminima, kao i da vodi računa šta jede zbog povišenog šećera.

(Kurir.rs/Foto: Aleksandar Jovanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDDEO:

(KURIR TV) Dačić peva Erdoganu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track