Najnovije vesti

IRENA SLUPALA DAČIĆEVO JAJE: Predsednica opštine Savski venac pobedila šefa diplomatije
Foto: Vladimir Šporčić

Mladost vs iskustvo: Partneri u Kurirovom ringu

IRENA SLUPALA DAČIĆEVO JAJE: Predsednica opštine Savski venac pobedila šefa diplomatije

Politika

Šefu diplomatije nije pomoglo ni to što je iz fioke izvadio svoje specijalno crveno jaje staro pet godina
 

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović oduvala je šefa diplomatije Ivicu Dačića u vaskršnjem tucanju jajima! Dačiću nije pomoglo ni specijalno jaje, koje je izvadio iz radnog stola u svom kabinetu.

- Imam ja svoje posebno crveno jaje koje me za pet godina nije izdalo. A verujte mi, nije drveno, već pravo. Nije da ne verujem da su vaša podjednako tvrda, ali ipak mi je ovo moje najmilije - samouvereno je pre početka okršaja rekao Dačić.

foto: Vladimir Šporčić

Iako mlađa i manje iskusna od socijaliste, funkcionerka SNS i jedan od favorita za budućeg gradonačelnika Beograda nije mu ostala dužna: - Vi biste, Ivice, preko veze, ali džaba. Razbiću vas! (smeh)

I zaista ga je razbila, i to Kurirovim jajetom.

Dačić je, kao stari šmeker, priznao i prihvatio poraz od mlađane koleginice. On je i nahvalio njen politički rad i poželeo joj veliki uspeh.

foto: Vladimir Šporčić

Predsednica opštine Savski venac imala je poruku i za čitaoce Kurira i sve građane Srbije: - U ime opštine Savski venac čestitam građanima praznik sa željom da donese međusobno razumevanje i toleranciju. Želim vam da praznične dane provedete u krugu porodice, u zdravlju, radosti i dobrom raspoloženju. Hristos vaskrse! - Vaistinu vaskrse! - ko iz topa je odvalio Dačić i nasmejao sve. - Neka nam ovaj praznik nade i vere u bolju budućnost bude podsticaj da istrajemo na Hristovom putu pobede ljubavi nad mržnjom, istine nad laži i pravdom nad nepravdom. Želim da nam ovaj praznik nad praznicima ukaže put ka ujedinjenju u zaštiti interesa naše države i građana, a posebno kada je reč o sigurnosti i pravu na svakodnevni život naših građana na teritoriji KiM - rekao je Dačić.

Kurir / Sandra Mališić

Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo šta će Marko Đurić raditi na Kosovu i Metohiji

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...