IRENA SLUPALA DAČIĆEVO JAJE: Predsednica opštine Savski venac pobedila šefa diplomatije
Foto: Vladimir Šporčić

Mladost vs iskustvo: Partneri u Kurirovom ringu

IRENA SLUPALA DAČIĆEVO JAJE: Predsednica opštine Savski venac pobedila šefa diplomatije

Politika -

Šefu diplomatije nije pomoglo ni to što je iz fioke izvadio svoje specijalno crveno jaje staro pet godina

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović oduvala je šefa diplomatije Ivicu Dačića u vaskršnjem tucanju jajima! Dačiću nije pomoglo ni specijalno jaje, koje je izvadio iz radnog stola u svom kabinetu.

- Imam ja svoje posebno crveno jaje koje me za pet godina nije izdalo. A verujte mi, nije drveno, već pravo. Nije da ne verujem da su vaša podjednako tvrda, ali ipak mi je ovo moje najmilije - samouvereno je pre početka okršaja rekao Dačić.

foto: Vladimir Šporčić

Iako mlađa i manje iskusna od socijaliste, funkcionerka SNS i jedan od favorita za budućeg gradonačelnika Beograda nije mu ostala dužna: - Vi biste, Ivice, preko veze, ali džaba. Razbiću vas! (smeh)

I zaista ga je razbila, i to Kurirovim jajetom.

Dačić je, kao stari šmeker, priznao i prihvatio poraz od mlađane koleginice. On je i nahvalio njen politički rad i poželeo joj veliki uspeh.

foto: Vladimir Šporčić

Predsednica opštine Savski venac imala je poruku i za čitaoce Kurira i sve građane Srbije: - U ime opštine Savski venac čestitam građanima praznik sa željom da donese međusobno razumevanje i toleranciju. Želim vam da praznične dane provedete u krugu porodice, u zdravlju, radosti i dobrom raspoloženju. Hristos vaskrse! - Vaistinu vaskrse! - ko iz topa je odvalio Dačić i nasmejao sve. - Neka nam ovaj praznik nade i vere u bolju budućnost bude podsticaj da istrajemo na Hristovom putu pobede ljubavi nad mržnjom, istine nad laži i pravdom nad nepravdom. Želim da nam ovaj praznik nad praznicima ukaže put ka ujedinjenju u zaštiti interesa naše države i građana, a posebno kada je reč o sigurnosti i pravu na svakodnevni život naših građana na teritoriji KiM - rekao je Dačić.

Kurir / Sandra Mališić

Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo šta će Marko Đurić raditi na Kosovu i Metohiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track