MINISTAR NEDIMOVIĆ SA DECOM SLAVI PRAZNIK: Vaskršnji turnir počinje u zoru
Foto: Privatna Arhiva

SPORTSKI DUH

MINISTAR NEDIMOVIĆ SA DECOM SLAVI PRAZNIK: Vaskršnji turnir počinje u zoru

Politika -

Čim ujutro otvori oči, Filip počinje tradicionalni porodični turnir. Prva mušterija mu je sestra Lea i onda se kucamo svi redom

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović Vaskrs je rezervisao za porodicu. Kako nam je ispričao, kucanje vaskršnjim jajima je najradosniji događaj za ćerku Leu (11) i sina Filipa (8).

- Čim ujutro otvori oči, Filip počinje tradicionalni porodični turnir. Prva mušterija mu je sestra Lea i onda se kucamo svi redom. Obožavamo te trenutke. Praznik tome i služi, da se radujemo i provodimo vreme sa najmilijima. I vašim čitaocima želim srećne vaskršnje praznike i mnogo lepih trenutaka da provedu sa najbližima - rekao je Nedimović.

On kaže da mu deca donose najviše radosti i da uvek zažali što zbog obaveza nije u prilici da im se posveti koliko bi želeo.

- Filipu je sad preokupacija sakupljanje sličica za Svetsko prvenstvo u fudbalu. To mu je sad prioritet, a posebno je oduševljen Banetom Ivanovićem, koji mu je idol jer je i on iz Sremske Mitrovice - otkriva nam Nedimović.

Kurir / I. K.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track