PREDSEDNIK OPŠTINSKOG ODBORA SNS VRAČAR NENAD ĐORĐEVIĆ: Sada će vam se obratiti naš član i novi GRADONAČELNIK BEOGRADA GORAN VESIĆ!
Foto: Zorana Jevtić

OTKRIO IME GRADSKOG OCA

PREDSEDNIK OPŠTINSKOG ODBORA SNS VRAČAR NENAD ĐORĐEVIĆ: Sada će vam se obratiti naš član i novi GRADONAČELNIK BEOGRADA GORAN VESIĆ!

Politika -

Prošlonedeljna sednica Opštinskog odbora Vračar Srpske napredne stranke otkrila je ko će biti sledeći gradonačelnik Beograda!

Naime, Nenad Đorđević, predsednik Opštinskog odbora SNS Vračar je nehotice otkrio ko će se naći na čelu srpske prestonice, i to u trenutku kada je najavio govor dosadašnjeg gradskog menadžera Gorana Vesića.

- Sada će vam se obratiti član našeg Opštinskog odbora i novi gradonačelnik Goran Vesić - poručio je Đorđević, i tako verovatno nehotice, a možda i namerno otkrio na odgovor na pitanje koje se postavlja od proteklih gradskih izbora.

foto: Zorana Jevtić

Sastanku OO Vračar prusustvovao je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, a nije poznata njegova reakcija.

Vesić se inače, uz Irenu Vujović, pominje kao jedan od mogućih kandidata za prvog čoveka Beograda, a odluka ko će biti na čelu glavnog grada još nije doneta. Rezultat izbora je pokazao da je za sada sigurno samo da će to biti kandidat SNS.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track