(FOTO) OVA FOTKA JE RAZNEŽILA SVE: Vuk i Nataša Jeremić izveli ćerkicu Sofiju u prvu šetnju, a kad čujete kako im ponosni tata tepa, oduševićete se!
Foto: Privatna Arhiva

Prolećni dan u Central parku

(FOTO) OVA FOTKA JE RAZNEŽILA SVE: Vuk i Nataša Jeremić izveli ćerkicu Sofiju u prvu šetnju, a kad čujete kako im ponosni tata tepa, oduševićete se!

Politika -

Bivši ministar spoljnih poslova Srbije i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić u ponedeljak uveče postao je otac malene Sofije, a kako su se i beba i majka Nataša osećale odlično, nije bilo prepreka da što pre lepo prolećno vreme iskoriste u prirodi.

foto: Dragan Kadić

Jeremići su tako izveli ćerkicu u prvu šetnju njujorškim Central parkom. Društvo su im pravile Vukova sestra Senka i mama Sena, a ponosni tata iskoristio je priliku da uslika porodični trenutak za pamćenje.

EKSKLUZIVNO KURIR IZ NJUJORKA! VUK JEREMIĆ POSTAO OTAC: Nataša na svet donela devojčicu

"Moje devojke", napisao je Jeremić ispod fotografije koju je odmah šerovao na društvene mreže.

Nataša Jeremić porodila se na privatnoj klinici u Njujorku i na svet donela ćerku, a skoro sve vreme trajanja trudnoće provela je u Americi gde su o njoj brinuli Vukova sestra Senka, koja tamo živi sa mužem i dvojicom sinova, i Vukova mama Sena koja je još pre mesec dana otišla u Njujork da pomogne.

OVO JE PRVA FOTOGRAFIJA ĆERKE VUKA I NATAŠE JEREMIĆ: Rodila se na jedan poseban dan, a evo koje su joj ime dali

Samo uža porodica znala je da je Nataša trudna. Jeremići nisu želeli čak ni prijateljima da kažu, da ne ureknu.

Njihova borba za potomstvo trajala je više od decenije:

- Mislila sam da neću imati snage za tako nešto. Odlasci na preglede bili su mi traumatični. Imala sam tri spontana pobačaja, posle kojih smo se odlučili za vantelesnu oplodnju. Česte analize i injekcije postale su moja svakodnevnica - rekla je Nataša prošle godine u intervjuu za magazin "Story".

Na pitanje šta je motiviše da ne odustane rekla je:

- Mislim da imam veliku unutrašnju snagu, kao i jaku želju, i još gajim nadu. Imam veliku podršku supruga i verujem da je, sve to zajedno ključ svega - rekla je tada Nataša.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PRVI SRBIN NA VISOKOJ FUNKCIJI U UN: Sve što treba da znate o Vuku Jeremiću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track