VLAST I OPOZICIJA NAM ČESTITALI ROĐENDAN: Život ste nam, bre, skratili, al‘ Kurir je srpski brend!
Foto: Kurir, Zorana Jevtić, Beta, Marina Lopičić

Srećno

VLAST I OPOZICIJA NAM ČESTITALI ROĐENDAN: Život ste nam, bre, skratili, al‘ Kurir je srpski brend!

Politika -

Vodeći političari u Srbiji i RS osvrnuli su se na 15-godišnju saradnju s našim listom - i uprkos tome što smo, kako priznaju, mnogima zadavali glavobolje jer smo raskrinkavali sve njihove tajne, svi su nam poželeli da takvi i ostanemo. Jer, kako rekoše, Kurir je najpoznatiji i najjači srpski brend!

NE PROPUSTITE!

BESPLATAN PRIMERAK KURIRA U PONEDELJAK NA SVIM KISCIMA

*****************************************************************************

​​​​​​​

Milorad Dodik

predsednik Republike Srpske

Želim, naravno, novinarima i čitaocima sve najbolje u životu. A što se tiče novina, obeležile su medijski prostor Srbije i regiona i u tom pogledu su postale prepoznatljiv brend, ne samo kroz štampani nego i kroz elektronski medij. Mnogi ljudi imaju poverenja u to što Kurir radi i kako obaveštava zbog brzine i kvaliteta informacije. Moja saradnja s Kurirom je uvek bila fer i korektna i sadržajna. Imam samo reči hvale za to.

foto: Marina Lopičić

Ivica Dačić

ministar spoljnih poslova

Dobro smo sarađivali svih ovih godina. Želim vašim čitaocima da ih obradujete lepim vestima o budućnosti Srbije. Petnaest godina je vredan jubilej, želim vam da dočekate i druge godišnjice, da sarađujemo u interesu Srbije. Sve najbolje. Pozdrav iz Azije.

foto: Zorana Jevtić

Nebojša Stefanović

potpredsednik Vlade i ministar policije

Objektivnost i istina uvek treba da budu imperativ u vašem radu, jer uloga svakog medija jeste da nepristrasno izveštava javnost i da bude kritičar koji se isključivo vodi interesima građana, a ne pojedinaca. Čestitam vam 15 godina postojanja sa željom da još mnogo godina budete svedoci dešavanja i uvek verni vašim čitaocima.

foto: Zorana Jevtić

Zorana Mihajlović

potpredsednica Vlade

Redakciji i svim novinarima i urednicima želim:

- Da cenite ljude prema delima, a ne prema rečima!

- Da činjenice ne budu smetnja vašim novinarskim pričama!

- Da konačno pronađete i poklonite mi onaj zlatni sat od 30.000 evra!

- Da savladate tablicu množenja kako biste mogli tačno da merite visinu tunela na auto-putevima!

- Da i dalje kibicujete i ocenjujete moje torbe, cipele i nakit!

- Da me uz pomoć dežurnih komentatora po ko zna koji put ponovo smenjujete u Vladi!

- Da svakog dana što više puštate Vojislava Šešelja kako biste naš narod još dugo držali u statusu odloženog odrastanja na neodređeno vreme!

- Da neumorno jurite sve koji krše zakon!

- Da tragate za istinom, ma koliko nekad i besmisleno izgledalo!

- Da ne odustanete kad ste u pravu, i da kažete „izvinite“ kad pogrešite!

- I ne, neću da vam poklonim roze šlem, već vam želim da trajete. To je najteže, ali i najlepše.

foto: Fonet

Rasim Ljajić

potpredsednik Vlade

Najviše neprospavanih noći imam zbog vas iz Kurira, ako mi je neko život skratio, onda ste to vi. Naravno, uvek sam s vama profesionalno sarađivao, bili ste i vi profesionalni. Želim vam da budete još više čitani, a manje tabloidni, ali i da ostanete jednako oštri prema svima koji to zasluže. Srećan vam 15. rođendan i da još dugo trajete!

foto: Zorana Jevtić

Vuk Jeremić predsednik

Narodne stranke

Zalažem se za slobodu mišljenja, koja je jedno od osnovnih ljudskih prava. Zato vam, povodom rođendana, želim da u svakom trenutku imate potpunu slobodu izražavanja, slobodan pristup informacijama i atmosferu za rad koja će vas motivisati da budete sve bolji.

foto: Nebojša Mandić

Saša Janković

predsednik PSG

- Saradnja s Kurirom je kao s vatrom: priđete li blizu - opeći će vas, ostanete li predaleko, zima je :) Želim sve najbolje svima u Kuriru i svim ljudima koji vas čitaju!

foto: Beta

Aleksandar Antić

ministar energetike

Pratio sam Kurir svih ovih godina i mislim da je izrastao u moderan, multimedijalni projekat i da je na našoj sceni među liderima. Poštujem profesionalnost novinara Kurira i nastojim da uvek odgovorim na pitanja, makar ona bila nekad i neugodna, jer to je moja obaveza. Želim vam da još više napredujete i u tehnološkom i u profesionalnom smislu i da očuvate reputaciju i publiku koju ste stekli.

foto: Dado Đilas

Branko Ružić

ministar državne uprave

Uz čestitke, želim vam pre svega dugo trajanje, kao i da pokušate da uspete u približavanju idealu profesionalnog i objektivnog informisanja. Vaša armija čitalaca to svakako od vas očekuje. Inače, saradnja s vama jeste veoma interesantna i ispunjena usponima i padovima, ali to i jeste lepota javnog posla. Imao sam tu čast da u vašim naslovima budem predstavljen i kao anđeo i kao đavo, ali je meni drago što sam uvek ostao ono što jesam u realnom životu.

foto: Fonet/Nenad Đorđević

Jadranka Joksimović

ministarka za eU

Uglavnom smo imali korektnu saradnju, bilo je raznih faza, ali to je normalno. Želim vam da i dalje budete aktuelni i čitani.

foto: Dado Đilas

Branislav Nedimović

ministar poljoprivrede

Preživeo. Sve najbolje i dobar tiraž!

foto: Beta

Igor Mirović

premijer Vojvodine

Saradnja nam je bila profesionalna. Trudio sam se da odgovorim na sva pitanja. Želim vam uspeh u poslu smislu, a čitaocima da ostanu verni pratioci svog lista.

Mladen Šarčević

ministar prosvete

Sve najbolje vam želim, a najviše da vam sadržaji tekstova budu usaglašeni s naslovima.

foto: Dragana Udovičić

Milan Krkobabić

ministar bez portfelja

Saradnja je duga i korektna, a vi trajate duže nego ja na političkoj sceni. Šta mogu da vam poželim? Da trajete. Trajati znači vredeti. Prvih 15 godina ste trajali, pa nastavite. Čitaocima Kurira želim da tu pročitaju i ono što bi oni želeli da pitaju.

foto: Beta/Saša Đorđević

Slavica Đukić Dejanović

ministarka bez portfelja

Iako puna izazova, naša saradnja je bila i ostala korektna. Želim da ne odustanete od potrage za profesionalnim standardima, a vašim čitaocima da ostanu najveći kritičari vašeg rada.

foto: Zorana Jevtić

Zoran Đorđević

ministar rada

Saradnja s Kurirom mi je profesionalna i korektna. Za rođendan vam želim da budete ono što želite da budete, a čitaocima poručujem da, ako ih zanima tačna informacija, čitaju Kurir.

foto: Dado Đilas

Dragan Marković Palma

predsednik JS

Čestitam 15 godina postojanja dnevnog lista Kurir. To je list koji čitam svakog dana. Kurir je srpski brend! I ne postoji neko ko nije čuo i ne zna za Kurir. Budite onakvi kakvi ste bili do sada!

foto: Printscreen SPS

Siniša Mali

gradonačelnik Beograda

Redakciji Kurira želim srećan rođendan i puno uspeha. Želim vam da se u budućnosti držite najvažnijih principa novinarstva - objektivnosti i istinitog izveštavanja.

foto: Marina Lopičić

Dragan Šutanovac

bivši predsednik DS

Sve najbolje i da idete putem borbe za svoju profesiju, koja uvek uključuje da se čuje druga strana, sa svešću da nam je danas preko potrebno novinarstvo koje se ne plaši da pita, da istraži.

foto: Marina Lopičić
foto: Kurir

NE PROPUSTITE!

BESPLATAN PRIMERAK KURIRA U PONEDELJAK NA SVIM KISCIMA

Kurir / E.K.

Foto: Kurir, Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Beta, nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track