RADOMIR ODLIKOVAO MAMA DRAGICU?! Bivšoj prvoj dami orden od sina
Foto: Fonet

Hit

RADOMIR ODLIKOVAO MAMA DRAGICU?! Bivšoj prvoj dami orden od sina

Politika -

Radomir Nikolić, gradonačelnik Kragujevca i sin nekadašnjeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, verovali ili ne, dodelio je juče najviše gradsko priznanje majci Dragici Nikolić, i to za pomoć Kragujevčanima i promociju grada (?!).

U PONEDELJAK BESPLATAN KURIR NA SVIM KIOSCIMA!

- Odlukom gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića Plaketa Svetog Đorđa dodeljena je Prvoj kragujevačkoj gimnaziji i Muzičkoj školi „Dr Miloje Milojević“ za izuzetan doprinos afirmaciji i promociji Kragujevca u zemlji i inostranstvu. Za izuzetan doprinos u pružanju pomoći gradu i građanima Kragujevca, afirmaciju i promociju Kragujevca kao mesta negovanja ljudskih i humanih vrednosti Plaketa Svetog Đorđa dodeljena je Fondaciji „Dragica Nikolić“ - navedeno je na sajtu Grada Kragujevca.

Priznanja su uručena juče u zdanju Stare skupštine, gde je održana svečana sednica Skupštine grada Kragujevca posvećena obeležavanju Đurđevdana - Dana grada, i jubileja - 200. godišnjice od proglašenja za prvu prestonicu moderne srpske države.

- Iako je sin Radomir nagradio mamu za pomoć Kragujevčanima i promociju grada, Dragica nije prisustvovala svečanosti. Priznanje je preuzela izvesna gospođa iz Fondacije. Ali svi su bili začuđeni, pa ima li smisla?! Kakvoj je to promociji i afirmaciji Kragujevca doprinela Dragica?! Nikolići su prevršili svaku meru - priča izvor Kurira.

foto: Kurir

Kurir / D. I.

Foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track