Najnovije vesti

JANKOVIĆ O OSTAVKAMA FUNKCIONERA PSG: Želim im sve najbolje, otvoreni smo za razgovor
Foto: Dragana Udovičić

reagovanje

JANKOVIĆ O OSTAVKAMA FUNKCIONERA PSG: Želim im sve najbolje, otvoreni smo za razgovor

Politika

BEOGRAD - Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković danas je, povodom ostavki rukovodioca PSG-a u Vojvodini na funkcije u Pokretu, izjavio da su im njegova vrata uvek otvorena za razgovor i da im "želi sve najbolje u političkim karijerama".

 

"Vreme je preteško, varljivo, a Pokret smelo i mukotrpno krči sasvim novi, a i ispravan put za Srbiju", rekao je Janković agenciji Beta povodom ostavki koje su na funkcije u Pokretu podneli Nebojša Milenković, Branislav Guta Grubački i Zorana Šobot.

 

Janković je kazao da će biti još teže, "sve dok se Srbija ne probudi i otrese sa sebe sav politički talog godina iza nas".

 

"Naša vrata su im otvorena za razgovor", kazao je lider PSG-a.

 

 

Milenković je podneo ostavku na mesto člana Predsedništva PSG-a i predsednika Odbora za Vojvodinu, Branislav Guta Grubački podneo je ostavku na mesto člana Izvršnog odbora, Odbora za Vojvodinu i poverenika za Srednji Banat, dok je Zorana Šobot podnela ostavke na mesto članice Izvršnog odbora, Odbora za Vojvodinu i poverenice za Južnu Bačku.

 

Nebojša Milenković, Branislav Guta Grubački i Zorana Šobot izjavili su ranije danas da su podneli ostavke na funkcije u tom pokretu zbog "potpuno nedopustivog odnosa prema ljudima, a ne zbog Dragana Đilasa".

 

"Problema u PSG ima puno, i to više nije nikakva tajna. Razlozi naših odlazaka najmanje su oni koje navodi gospodin Veljanovski. Niko od nas u PSG nije ušao zbog gospodina Đilasa, pa niko zbog njega ni ne odlazi. Opširna pisma i analize naših razloga poslali smo predsedništvu Pokreta – ukratko, to su: odnos prema politici i načinu vodjenja organizacije, odnos prema Vojvodini i najviše odnos prema ljudima. Potpuno nedopustiv odnos prema ljudima", kazali su oni.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragana Udovičić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...