ŽENA MANIJAK JE ODUSTALA OD KOŠTUNICE!? A on odlučio da svima pokaže NOVU SUPRUGU! (FOTO)
Foto: Kurir

nije mu zamerila novu ljubav

ŽENA MANIJAK JE ODUSTALA OD KOŠTUNICE!? A on odlučio da svima pokaže NOVU SUPRUGU! (FOTO)

Politika -

Gospođa koja je svojevremeno proganjala Koštunicu do te mere da je, kako je priznao, morao da traži pomoć policije poželela mu sreću sa književnicom Ljiljanom, s kojom se nedavno venčao

Žena koja je svojevremeno proganjala Vojislava Koštunicu, nekadašnjeg predsednika SRJ i premijera Srbije, nije mu izgleda zamerila novu ljubav pošto mu je povodom nedavne ženidbe sa književnicom Ljiljanom poželela sve najbolje u novom životnom poglavlju.

foto: Kurir

- Gospodinu Koštunici želim sve najbolje u novom životu - kazala je gospođa koja se juče javila redakciji Kurira, pošto je naš list objavio da je Koštunica sklopio drugi brak u opštini Stari grad.

Reč je, naime, o imenjakinji njegove sadašnje supruge - izvesnoj Ljiljani s Dorćola, koja je na svom Fejsbuk profilu promenila prezime u Koštunica, a u medijima je tvrdila da je u ljubavnoj vezi s bivšim predsednikom države i vlade.

foto: Kurir

Sam Koštunica se aprila prošle godine požalio našem listu da ga proganja žena manijak, zbog čega je tražio pomoć policije.

- Već godinu-dve proganja me žena s lažnim profilom na društvenim mrežama, koju nikad nisam ni video ni upoznao. Policija je obećala da će prestati, ali to i dalje traje. Psihijatri kažu da je u pitanju osoba koja nije pri sebi - ispričao je on povodom tvrdnji te Ljiljane da mu je partnerka i da će se venčati:

- Pre godinu-dve na njenom Fejsbuk nalogu pojavila se ta priča. Na sve moguće načine sam pokušao to da zaustavim. Pošto je reč o nekoj vrsti kriminala putem Fejsbuka, razgovarao sam s policijom da je upozori da prestane s tim maltretiranjem. Istina je da su me pratile sve moguće političke izmišljotine i sada kad sam se povukao, stalo mi je do mira - rekao je Koštunica i dodao da je proganjanje išlo do te mere da je ona došla na njegova vrata.

foto: Kurir

Žena manijak se očigledno pomirila sa sudbinom, a Koštunica je izgleda rešio da više ne skriva svoju novu suprugu Ljiljanu pošto su juče zajedno šetali centrom Beograda, što je zabeležio foto-reporter Kurira. Novopečeni bračni par šetao je opušteno, doduše ne držeći se za ruke, bez ikakvog obezbeđenja.

Sve vreme su ćaskali, a pokazali su se i kao savesni učesnici u saobraćaju - prelaze ulicu isključivo na pešačkom, strpljivo čekajući zeleno svetlo.

foto: Kurir

Kako je Kurir objavio, Koštunica se venčao pre nekoliko meseci s književnicom Ljiljanom u opštini Stari grad. Novopečeni bračni par obavio je građansko venčanje u strogoj tajnosti. Ljiljana se ranije bavila biznisom, imala privatnu firmu koja je dobro poslovala, a u poslednje vreme se posvetila pisanju pesama.

Koštunica i Ljiljana su počeli da se druže oko godinu dana posle smrti njegove prve supruge Zorice Radović, s kojom je bio u braku 39 godina. Vremenom su se zbližili i odlučili za građansko venčanje. Žive u njegovom stanu na Dorćolu.

Posle tajnog venčanja Euforija i Berluskoni Koštunica i Ljiljana obavili su građansko venčanje u tajnosti, ali posle otkrića Kurira da se ponovo oženio, ljudi ga zovu sa svih strana da čestitaju. Koštunica je tako, kako je pisao Kurir, rekao prijateljima da ne vidi razlog da se vest o njegovoj ponovnoj ženidbi nađe u novinama, jer "nije on Berluskoni" (bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, poznat po skandalima i kao veliki ženskaroš, prim. aut.).

- Koštunica nije očekivao da će se vest o njegovom ponovnom sklapanju braka naći u novinama i izazvati euforiju. Rekao nam je da ne vidi razlog zašto bi se o tome pisalo, ali i da će, kako kaže, preživeti. Još je kazao: "Što se ne piše šta sam sve uradio, a ne da li sam se ponovo oženio ili ne" - ispričao je sagovornik Kurira.

(Kurir.rs E.K. Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track