JESENAS PALIO PORŠE, A SADA VIKAO NA SPLAVU DA ĆE UBITI VUČIĆA I STEFANOVIĆA: Zbog pretnji smrću predsedniku Srbije i ministru uhapšen Božidar Filipović (53)!
Foto: Nebojša Mandić

zaprećena kazna do 5 godina zatvora

JESENAS PALIO PORŠE, A SADA VIKAO NA SPLAVU DA ĆE UBITI VUČIĆA I STEFANOVIĆA: Zbog pretnji smrću predsedniku Srbije i ministru uhapšen Božidar Filipović (53)!

Politika -

Zbog pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću, u četvrtak je u Beogradu uhapšen Božidar Filipović (53) , javnosti poznat od septembra 2017. kada je iz revolta prema Parking servisu zapalio svoj džip "porše kajen".

Filipović je uhapšen na jednom novobeogradskom splavu, a sud mu je danas odredio pritvor do 30 dana da ne bi u kratkom periodu ponovio krivično delo, saznaje Tanjug.

Na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanja sigurnosti, za koje je zaprećena kazna do pet godina zatvora.

Kako saznaje Tanjug, Filipović je na splavu pravio probleme i pretio da će ubiti Vučića i Stefanovića, nakon čega je prijavljen policiji.

Po dolasku policije ponovio je pretnje u prisustvu nekoliko policajaca.

Podsetimo, Filipović je krajem septembra prošle godine spalio svoj skupoceni "porše kajen".

Inače, Novom Pazaru je takođe uhapšena osoba zbog pretnji predsedniku i ministru unutrašnjih poslova, kao i lideru SRS Vojislavu Ssešelju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić, ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZAPALIO PORŠE I PRETI DA ĆE SE SAM SEBE SPALITI ZBOG VLASTI SNS: Pogledajte šta je ogorčeni Beograđanin poručio državnom vrhu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track