ŠOK-TEMA U JUTARNJEM, KO JE SVE GEJ U SRPSKOJ POLITICI: Šešelj ko iz topa uzviknuo OVO IME, a Azdejković onda ispričao ko se s kim ljubio u stranci tog političara?!
Foto: TV Happy printscreen

Ovakvo nešto niko nije očekivao

ŠOK-TEMA U JUTARNJEM, KO JE SVE GEJ U SRPSKOJ POLITICI: Šešelj ko iz topa uzviknuo OVO IME, a Azdejković onda ispričao ko se s kim ljubio u stranci tog političara?!

Politika -

BEOGRAD - Ja sam dobar gej Srbije, izjavio je jutros Predrag Azdejković, srpski gej aktivista, odgovarajući na pitanje ko je dobar gej Srbije i ima li ih uopšte u vrhu domaće politike.

foto: Printskrin TV Happy

Pošto Azdejković nije hteo da oda nijedno ime i rekao da je diskrecija zagarantovana, lider SRS Vojislav Šešelj ko iz topa je odgovorio: Žarko Korać! Iznenađen njegovim odgovorom, voditelj jutarnjeg programa TV Hepija Milomir Marić rekao je Šešelju da ne može tek tako da optužuje, na šta mu je Šešelj rekao: "A što me onda pitaš".

Azdejković je potom ispričao i šta se dešavalo dok je bio član Koraćeve stranke SDU.

foto: TV Happy Printscreen

- Uf, to je bilo pre 17 godina... 2001. godine... Uhvatio me kako se ljubim sa jednim mladićem, to je bio veliki skandal, hteli da me izbace iz stranke... Godine 2000. mi smo pokrenuli akciju da se ozakone gej brakovi... pre 18 godina, čista avangarda i onda su Žarka zbog toga proglasili da je p..er jer njegova stranka to radi i bio je mnogo ljut i tražio je priliku da me izbaci..., čak me nije video on nego neki njegov pa mu dojavio..., prisetio se Azdejković.

(Kurir.rs/TV Happy/Foto: TV Happy printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track