Najnovije vesti

MALENA SOFIJA STIGLA U SRBIJU: Vuk i Nataša Jeremić doveli ćerku iz Njujorka u otadžbinu! (EKSKLUZIVNI FOTO) (KURIR TV)
Foto: Zorana Jevtić

Sa osmehom sleteli na beogradski aerodrom

MALENA SOFIJA STIGLA U SRBIJU: Vuk i Nataša Jeremić doveli ćerku iz Njujorka u otadžbinu! (EKSKLUZIVNI FOTO) (KURIR TV)

Politika

BEOGRAD - Lider Narodne stranke Vuk Jeremić i njegova supruga Nataša doveli su svoju ćerkicu Sofiju iz Njujorka u Srbiju, a na beogradskom aerodromu dočekala ih je ekipa Kurira!

 

1 / 11 Foto: Zorana Jevtić

 

Srećna porodica nije krila osmehe po sletanju na "Nikolu Teslu".

 

foto: Zorana Jevtić

 

Kako saznajemo, iako ima tek 40 dana, malena Sofija je odlično podnela svoj prvi prekookeanski let i tokom puta je uglavnom spavala.

 

foto: Zorana Jevtić

 

Jeremići su se, u društvu Vukove majke i Sofijine ponosne bake Sene, odmah potom zaputili u svoj dom na Vračaru, gde ih željno iščekuje i ostatak porodice.

 

foto: Zorana Jevtić

 

Podsetimo, političar se još juče oglasio na društvenoj mreži Tviter i raznežio mnoga srca pošto je šerovao sliku sa ćerkicom Sofijom, poručivši prijateljima da su spremni za povratak kući u Srbiju.

 

 

 

Nije krio uzbuđenje ni prilikom ukrcavanja u avion, dok je bebica mirno ležala ušuškana u kolicima.

 

 

Nataša Jeremić porodila se na privatnoj klinici u Njujorku 30. aprila, a sve vreme trajanja trudnoće provela je u Americi gde su o njoj brinuli Vukova sestra Senka, koja tamo živi sa mužem i dvojicom sinova, i Vukova mama Sena koja je nešto ranije otišla u Njujork da pomogne.

 

foto: Privatna Arhiva

 

Samo uža porodica znala je da je Nataša trudna. Jeremići nisu želeli čak ni prijateljima da kažu, da ne ureknu, jer je njihova borba za potomstvo trajala više od decenije.

 

- Mislila sam da neću imati snage za tako nešto. Odlasci na preglede bili su mi traumatični. Imala sam tri spontana pobačaja, posle kojih smo se odlučili za vantelesnu oplodnju. Česte analize i injekcije postale su moja svakodnevnica - poverila se je Nataša prošle godine u intervjuu za magazin "Story".

 

 

Na pitanje šta je motiviše da ne odustane rekla je:

 

- Mislim da imam veliku unutrašnju snagu, kao i jaku želju, i još gajim nadu. Imam veliku podršku supruga i verujem da je, sve to zajedno, ključ svega - rekla je tada Nataša.

 

foto: Dragan Kadić

 

Zanimljivo je da je mala Sofija rođena baš na godišnjicu venčanja svojih roditelja.

 

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić)

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...