Najnovije vesti

ŠEŠELJ: Tužiću Zoranu! Nisam naručio Tomino ubistvo!
Foto: Youtube Printscreen

Ministarka i šef SRS zaratili

ŠEŠELJ: Tužiću Zoranu! Nisam naručio Tomino ubistvo!

Politika

Vođa radikala najavio je da će protiv Mihajlovićeve podneti tužbu zato što je iznela tvrdnje da je tražio atentat i da je igrao šah u Šilerovoj

Lider SRS Vojislav Šešelj najavljuje da će tužiti potpredsednicu Vlade Zoranu Mihajlović zbog optužbi koje je iznela na njegov račun! On tvrdi da nije tačno da je ikada, kako ona tvrdi, naručio ubistvo Tomislava Nikolića, kao ni to da je igrao šah u sedištu "zemunskog klana" u Šilerovoj ulici.
Mihajlovićeva je, inače, kazala i da ima utisak da šef radikala "sprema neko zlo Vučiću".
- Pažljivo gledam šta radi Vojislav Šešelj. I ne mogu da se otmem utisku da Šešelj sprema neko zlo Vučiću. Jer kako drugačije tumačiti njegove opasne nacionalističke provokacije i posete ubicama premijera Đinđića. Nismo valjda zaboravili da je Šešelj igrao šah sa ubicama Đinđića u Šilerovoj, da je iz Haga naručio atentat na Tomislava Nikolića - kazala je ona, dodajući da "zna da Šešelj neće da stane, da će biti sve opasniji, jer vidi da neće preživeti sledeće izbore sa podrškom kakvu ima".
Šešelj na sve to odgovara tužbom.
- Ona je baljezgala svašta, ali postoje stvari zbog kojih ću je tužiti. Tužiću je zato je rekla da sam naručio ubistvo Tomislava Nikolića i tužiću je zato što je rekla da sam igrao šah u Šilerovoj ulici, a to se nikad nije desilo - tvrdi on.
Na pitanje da li sprema neko zlo Vučiću, kako tvrdi Mihajlovićeva, lider SRS kaže:
- To uopšte nije istina. Ja se samo spremam da sklonim Vučića sa vlasti i da na vlast dođe SRS. I ništa više. To je možda zlo za Vučića, ali je dobro za srpske radikale i za Srbiju. A mi sa vlasti sklanjamo jedino izborima.
Kurir/B. K.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...