VUČIĆ REAGOVAO NAKON PROVOKACIJA ALBANSKIH FUDBALERA: Ponosan sam na naš narod, tužni smo ali nikoga nismo vređali! Neka nas mrze, naša nacija je ujedinjena
Foto: Dado Đilas

srbija će podržati orlove

VUČIĆ REAGOVAO NAKON PROVOKACIJA ALBANSKIH FUDBALERA: Ponosan sam na naš narod, tužni smo ali nikoga nismo vređali! Neka nas mrze, naša nacija je ujedinjena

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sinoćne utakmice sa Švajcarskom i provokacije albanskih fudbalera reprezentativaca Švajcarske rekao je da je ponosan na naše građane.

"Naša nacija je bila ujedinjena, ujedinjena u tuzi i teško da smo ikada bili tužniji, ali nikoga nismo vređali. Bili smo tužni jer volimo svoju zemlju a ne zato što mrzimo nekoga. Mi ćemo podržati naše fudbalere, verujemo u pobedu na sledećoj utakmici. I ako ne pobedimo, mi ćemo i dalje voleti. Oni nas neka mrze, to govori i o našoj i o njihovoj veličini, i svako će sebe da pronađe", rekao je Vučić.

To je odgovor predsednika Srbije na način na koji su hrvatski i švajcarski fudbaleri proslavili svoje pobede na svetskom prvenstvu u fudbalu, hrvatski uz ustašku pesmu, a Albanci u švajcarskom timu uz provokacije.

"Ponosan sam što i čak i kada smo tužni bili ujedinjeni u svom ponosu i dostojanstvu. Ja ću tu malu priliku imati koliko sutra u Briselu, i svako u svom polju da se bori za bolju budućnost Srbije". poručio je Vučić.

(Kurir.rs/Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK! SUDIJA PRETIO MATIĆU: Srbin poludeo nakon što mu je Nemac Brih rekao OVO! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track