ZORANA UZVRAĆA UDARAC: Ne osećam se prozvanom! Ana, naravno da se o smenama pita SNS, a ne ti!
Foto: Nebojša Mandić, Beta

Fajt: Ministarka žestoko odgovorila premijerki

ZORANA UZVRAĆA UDARAC: Ne osećam se prozvanom! Ana, naravno da se o smenama pita SNS, a ne ti!

Politika -

Potpredsednica Vlade žestoko odgovorila Brnabićevoj, koja tvrdi da je ne dotiče kada koleginice iz Nemanjine govore da se ona ne pita o promenama u vlasti

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović poručila je premijerki Ani Brnabić da treba lepo da sarađuje s "nama u SNS", uz podsećanje da je na mesto predsednice Vlade došla upravo zahvaljujući podršci te stranke!

Mihajlovićeva odgovara i da se nije našla prozvanom u premijerkinim rečima da ne dozvoljava da je frustriraju izjave koleginica iz Nemanjine o tome da o smeni ministara ne odlučuje ona, već SNS.

foto: Zorana Jevtić

- Ne osećam se prozvanom. Zašto bih? Pa naravno da odlučuje SNS. I SNS je dao podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da se Ana Brnabić imenuje na mesto premijera. Dobro je, odlično je da ima dobru saradnju s nama u SNS - poručila je Mihajlovićeva.

Prethodno je premijerka Brnabić izjavila da ne dozvoljava da je frustrira kada joj pojedine koleginice, na legitiman stav da će biti smena ministara koji loše rade, odgovaraju da o tome odlučuje SNS, a ne ona. Među ministarkama koje su to izjavljivale su upravo Mihajlovićeva i Jadranka Joksimović, koja vodi resor evropskih integracija.

foto: Vladimir Šporčić

- Ne dozvoljavam da me to frustrira, vreme i energiju trošim na druge stvari. Imam odličnu saradnju sa SNS i kod najtežih pitanja sam imala njihovo potpuno razumevanje, podršku i odličnu komunikaciju. Tako da kad neko kaže: "Ne odlučujete vi, nego SNS", to me baš nimalo ne brine - kazala je Ana Brnabić.

Jadranka Joksimović nije odgovarala na pitanja Kurira ovim povodom.

(Kurir.rs/B. B./Foto:Nebojša Mandić/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja