A OD PALME RUČNI SAT! Predsednik JS čestitao Dačiću 10 godina od ulaska u vladu, a evo šta je ugravirao na poklonu! (FOTO)
Foto: Kurir

Srdačno u Jagodini

A OD PALME RUČNI SAT! Predsednik JS čestitao Dačiću 10 godina od ulaska u vladu, a evo šta je ugravirao na poklonu! (FOTO)

Politika -

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma čestitao je ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću deset godina od ulaska u vladu.

"Na današnji dan pre 10 godina Ivica Dačić je postao ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije. Nekada se u Srbiji za 10 godina davao ručni sat, ali samo onim uspešnim i dobrim radnicima. Ivica Dačić je skinuo negativnu etiketu koju je imala Srbija. Ja i Ivica Dačić smo presekli 2008. godine da se napravi proevropska vlada. Ja sam Ivici Dačiću spremio na poklon jedan ručni sat zato što je 10 godina na funckiji i uspešno obavlja svoj posao“, izjavio je Palma na svečanom prijemu za kik boksere nakon kik boks meča u Jagodini.

Na satu je ugravirano: "Za uspešan rad Ivici Dačiću".

"Ručni sat nema novčanu vrednost, ali ima simboličnu. Da nije bilo Ivice Dačića, Srbija nikada ne bi bila na evropskom putu i ne bi imala ovakvu međunarodnu popularnost“ , poručio je Marković.

"Zahvaljujem se Draganu Markoviću Palmi na poklonu. Danas je 10 godina od kada sam postao ministar u Vladi Srbije i danas je moj sin Luka položio vozački ispit", rekao je Dačić.

(Kurir.rs/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track