JADRANKA JOKSIMOVIĆ OBJASNILA PALMI: Na evropskom putu smo zahvaljujući Vučiću, a ne Dačiću
Foto: Marina Lopičić

ministarka za evropske integracije

JADRANKA JOKSIMOVIĆ OBJASNILA PALMI: Na evropskom putu smo zahvaljujući Vučiću, a ne Dačiću

Politika -

Dragan Marković Palma kaže da je Srbija na evropskom putu zahvaljujući Ivici Dačiću, ali prema rečima ministarke za evropske integracije Jadranke Joksimović, država je trasirala put ka evropskoj porodici zahvaljujući Aleksandru Vučiću.

foto: Kurir

- Da nije bilo Ivice Dačića, Srbija nikada ne bi bila na evropskom putu i ne bi imala ovakvu međunarodnu popularnost - kazao je lider JS Marković nedavno kada je uručivao Dačiću poklon, jer je 10 godina na vlasti.

foto: Zorana Jevtić

Na pitanje da li je Srbija na evropskom putu isključivo zahvaljujući Dačiću, ali i opasku da ispada da je učinak njenog resora zanemarljivi, Joksimovićeva kaže:

- Na stabilnom evropskom putu smo zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića i SNS, odnosno građana koji su nam dali poverenje za ovaj kurs. SNS je uvažena i pridružena članica Evropske narodne partije (EPP) i Međunarodne demokratske unije (IDU), što je inače moj deo poslova u stranci s obzirom na to da sam međunarodni sekretar SNS. A o ugledu i tome ko kako utiče na ugled zemlje, neka procene građani - navela je ministarka za Kurir.

S druge strane, Ivica Dačić nije odgovorio na SMS s konkretnim pitanjima, da li i on deli stav svog koalicionog partnera.

Kurir.rs/K.Blagović/Foto:Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track