POTRESNA ISPOVEST SUPRUGE UHAPŠENOG SRBINA NA KIM: Upali su nam u kuću sa maskama i puškama, 2 sata nismo znali šta se dešava! Mlađi sin je povraćao od STRAHA!
Foto: EPA

zastrašivanje

POTRESNA ISPOVEST SUPRUGE UHAPŠENOG SRBINA NA KIM: Upali su nam u kuću sa maskama i puškama, 2 sata nismo znali šta se dešava! Mlađi sin je povraćao od STRAHA!

Politika -

"Upali su sa maskama i puškama u našu kuću oko pet ujutru. Bilo je oko 20 specijalaca. Prevrnuli su sve po kući. Pitali smo ih šta traže, a oni su nam odgovorili da hoće da vide ima li nešto nezakonito", ispričala je Suzana Denić, supruga uhapšenog Jovana Denića, direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje za južno pomoravlje, koji je jedan od petorice Srba uhapšenih u akciji kosovske policije.

Suzana dodaje da su ona i deca seli u drugu sobu, i da je pored njih stajao specilajalac sa puškom.

"Mlađi sin koji ima šest godina je do sada povraćao dva puta od straha", dodala je Denić.

Ona kaže da su iz porodične kuće u selu Gornje Kusce kod Gnjilana odneli i kućište od računara i da su rekli da će o razlozima hapšenja razgovarati sa njenim suprugom u stanici.

"Dva sata, dok su bili u kući, plašili smo se šta će biti. Sada čekam da mi se advokat javi šta je bilo na saslušanju. Moj suprug nema nikakve veza sa politikom, radi svoj posao pošteno. Jedini razlog za ovo što nam rade je da nas zastraše, što se stalno dešava", priča Suzana Denić.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Foto: EPA, ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 5 DOKAZA DA JE ROSU OBIČNA NAORUŽANA BANDA A NE OZBILJNA SPECIJALNA JEDINICA: Evo ključnih grešaka koje su napravili prilikom hapšenja Đurića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track