Dačić: Enigma je šta Tadić radi na skupu gde je i Tači
Foto: Rojters

Dačić: Enigma je šta Tadić radi na skupu gde je i Tači

Politika -
Ministar unutrašnjih poslova Srbije je podsetio da je još na snazi državna politka, u čijem je formiranju učestvovao DS, da se ne učestvuje na skupovima na kojima se Kosovo predstavlja kao nezavisna država

BEOGRAD - Ministar unutrašnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je za njega prava enigma poseta lidera Demokratske stranke Borisa Tadića Kroacija samitu na kome učestvuje i premijer Kosova Hašim Tači.

Na konferenciji za novinare u MUP-u Srbije, on je ocenio da nije dobro da se demokrate ponašaju različito prema državnim pitanjima kada su na vlasti i kada su u opoziciji.

Dačić je podsetio da je još na snazi državna politka, u čijem je formiranju učestvovao DS, da se ne učestvuje na skupovima na kojima se Kosovo predstavlja kao nezavisna država. On je rekao da nije siguran da li se Tadić sastao sa Tačijem, ali da ne misli da se bilo šta postiže učešćem na skupu na koji je pozvan i Tači, osim što se možda daje legitimitet čoveku za koga postoje indicije da je bio umešan u trgovinu ljudskim organima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track