Najnovije vesti

AMBASADORKA FINI U OPROŠTAJNOJ POSETI KOD VUČIĆA: Australijske kompanije zainteresovane za ulaganje u Srbiju
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Srdačan susret u Predsedništvu Srbije

AMBASADORKA FINI U OPROŠTAJNOJ POSETI KOD VUČIĆA: Australijske kompanije zainteresovane za ulaganje u Srbiju

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti i politički dijalog, što daje impuls saradnji u različitim oblastima, pa je vidljivo i interesovanje australijskih kompanija za poslovne prilike u našoj zemlji.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

On je to rekao u razgovoru sa ambasadorkom Australije Džulijom Fini koju je primio u oproštajnu posetu i tom prilikom joj zahvalio na izuzetnom angažovanju na unapređenju odnosa dveju zemalja, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika. Vučić je posebno zahvalio ambasadorki Fini što je tokom diplomatskog mandata u Beogradu kroz različite projekte pomagala u rešavanju problema najosetljivijih društvenih kategorija.

Ambasadorka Fini je zahvalila na dobroj saradnji sa predsednikom i Vladom Srbije i izrazila zadovoljstvo što je posao diplomate doveo u Srbiju i pružio joj priliku da upozna našu zemlju i ljude, istakavši da je, tokom boravka u Beogradu, bila svedok različitih pozitivnih promena. Ona je istakla da je i srpska zajednica u Australiji važan činilac u povezivanju dveju zemalja.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Vučić poželeo je ambasadorki Fini mnogo uspeha u daljem radu, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...