PAPARACO! BIVŠI MINISTAR NEPREPOZNATLJIV: Đelića podmladio brak sa plavušom! Uhvatili smo ga dok je šetao sina (FOTO, VIDEO)
Foto: Kurir

NE LIČI NA SEBE

PAPARACO! BIVŠI MINISTAR NEPREPOZNATLJIV: Đelića podmladio brak sa plavušom! Uhvatili smo ga dok je šetao sina (FOTO, VIDEO)

Politika -

Bivši ministar finansija i nekadašnji visoki funkcioner DS Božidar Đelić (53) potpuno je promenio imidž!

Naime, sa bradom i brkovima, kao i mladalačkim stajlingom Đelić izgleda skroz neprepoznatljivo!

foto: Kurir

Uhvatili smo ga kako se šeta sina Lazara u kolicima u centru Beograda, a samo dan ranije slikali smo ga posle povratka sa putovanja.

foto: Kurir

Sa suprugom, detetom i koferima stajao je ispred jednog kafića u srcu grada, a potom kraćeg razgovora sa ženom, uputili su se u ulaz obližnje zgrade.

foto: Kurir

Nekadašnji ministar se inače prošle godine oženio sa lepom Francuskinjom koja je srpskog porekla.

Prvu svadbu su tajno organizovali u Parizu, a slavlje u elitnom beogradskom restoranu upriličeno je juna 2017. i u Srbiji.

foto: Dragan Kadić

Đelić je od 1983. do 2001. bio oženjen Francuskinjom Mari Lor, a brak se praktično završio kad se tada perspektivni bankar vratio iz Francuske u Srbiju i posle petooktobarskih promena ušao u vladu Zorana Đinđića.

S njom ima dve ćerke - Milenu i Almu. Posle toga bio je više godina u vezi s biznismenkom Vesnom Ječmenicom, sa kojom se, dok je bio ministar, pojavljivao često na prijemima i predstavljao je kao svoju verenicu.

foto: Dragan Kadić

Posle kraha sa Ječmenicom, Đelić je upoznao bankarku sa kojoj je krajem 2016. godine dobio sina Lazara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track