Najnovije vesti

NOVOSADSKI ODBOR SNS PODRŽAO VUČIĆA: Svim silama će se truditi da dođe do najboljeg rešenja za srpski narod
Foto: Marina Lopičić

podrška

NOVOSADSKI ODBOR SNS PODRŽAO VUČIĆA: Svim silama će se truditi da dođe do najboljeg rešenja za srpski narod

Politika

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u doslednoj borbi za budućnost Srbije. "Tu borbu naš predsednik započeo je još sa mesta prvog potpredsednika Vlade, zatim premijera, a sada kao predsednika zemlje koja se posle dugo vremena vratila na svetsku političku scenu", navodi se u saopštenju novosadskog odbora ove stranke.

 

"Ni o jednom problemu se ne ćuti, već se ulažu maksimalni napori da se nađe najbolje rešenje za Srbiju i njene građane, posebno kada je u pitanju rešenje problema Kosova i Metohije. Najveći problem, trajno rešenje pitanja Kosmeta, Aleksandar Vučić, kao odgovoran političar i Srpska napredna stranka kao državotvorna partija neće ostaviti na teret generacijama koje dolaze", dodaje se u saopštenju.

 

Navodi se i da će se Vučić "svim silama truditi se dođe do najboljeg rešenja za srpski narod, da ne obrukamo pretke, a da potomci budu ponosni na nas i da žive u miru u bogatoj i razvijenoj Srbiji".

Dobrosusedski odnosi i saradnja sa Istokom i Zapadom, uz istovremeno čuvanje teritorijalnog integriteta, uz negovanje tradicije našeg naroda, dovelo je do toga da je Srbija sada postala ravnopravan i cenjen partner na međunarodnoj sceni.

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu pruža punu podršku predsedniku Vučiću i u unutrašnjim reformama društva, koje zahtevaju puno neophodnih rezova. Najteži period je za nama, a uskoro se očekuje i povećanje plata i penzija. Strani investitori svakodnevno ulažu kapital u srpsku privredu, otvarajući nova radna mesta. Ni pokušaji raznoraznih Đilasa, Jeremića. Obradovića i sličnih da odvrate strane investitore, a istovremeno prizovu haos u Srbiji neće pokolebati predsednika Vučića i Srpsku naprednu stranku u borbi za dobrobit građana Srbije. Za razliku od onih koji su vladali pre nas, novih zaduživanja više nema, tako da naša deca i unuci neće morati da vraćaju naše dugove.

 

Članstvo Srpske napredne stranke u Novom Sadu ima puno poverenje u politiku koja će budućim naraštajima doneti miran život i bolju budućnost, a to je politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaključuje se u saopštenju

 

(Kurir.rs/RTV)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...