NEBOJŠA STEFANOVIĆ I SUPRUGA ANA ČEKAJU DETE: Dečak stiže početkom naredne godine
Foto: Dragana Udovičić

stižu rode

NEBOJŠA STEFANOVIĆ I SUPRUGA ANA ČEKAJU DETE: Dečak stiže početkom naredne godine

Politika -

Ana Stefanović, supruga ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, u četvrtom je mesecu trudnoće a početkom naredne godine oni će imati novi razlog za slavlje kada se bude rodio dečak koga očekuju.

"Ana je pre nekoliko nedelja saznala da je u drugom stanju. Sreću nije mogla da sakrije, a lepe vesti je odmah podelila sa Nebojšom. Njih dvoje su se dogovorili da samo najbližim članovima porodice saopšte da je Ana u drugom stanju dok ne prođu prva tri meseca trudnoće. Ona je nedavno ušla u četvrti mesec, a na pregledu je saznala da čeka dečaka. Njihovoj sreći nije bilo kraja - rekao je za „Blic” izvor blizak porodici Stefanović.

Nebojša i Ana Stefanović
Nebojša i Ana Stefanovićfoto: Dragan Kadić

Ana bi trebalo da se porodi u februaru.

"To je inače i razlog što je Ana Stefanović u poslednje vreme često u klinici u "Narodni front", gde joj doktor Dejan Dimitrijević vodi trudnoću, a planirano je da se tu i porodi u februaru" dodaje izvor lista blizak bračnom paru, i otkriva ko se najviše obradovao vesti o trudnoći.

"Nebojša i Ana su seli sa ćerkom Ninom, koja ima šest godina, i saopštili joj da će uskoro dobiti brata. Ona je bila presrećna što će se njihova porodica proširiti. Ono što je zanimljivo jeste da će se Ana poroditi u februaru, kada je i maloj Nini rođendan", kaže izvor lista.

(Kurir.rs/Blic/LJ. Tozev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track