ĐURIĆ: Vučić najzaslužniji za uspehe Srbije, SNS se odlučno bori za srpske interese
Foto: Zorana Jevtić

reagovanje

ĐURIĆ: Vučić najzaslužniji za uspehe Srbije, SNS se odlučno bori za srpske interese

Politika -

BEOGRAD - Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić izjavio je danas da deli stav predsednika Izvršnog odbora SNS, Darka Glišića, da je pozicija predsednika SNS Aleksandra Vučića i njegovo držanje najzaslužnije za uspehe Srbije u prethodnim godinama.

Glišić je izjavio da će, ako se Vučić povuče sa mesta predsednika SNS, on učiniti isto.

Upitan da komentariše Glišićevu izjavu da lokalni funkcioneri, koji ne budu podržavali državnu politiku neće više biti deo tima Aleksandra Vučića, Đurić je rekao da SNS pokazuje i da će nastaviti da pokazuje da je bolja, drugačija i odgovornija.

"To podrazumeva i kontrolu i kritiku našeg rada i kontakt sa narodom, zato ćemo narednih nedelja obilaziti mesne odbore i razgovarati sa građanima o situaciji u zemlji i inostranstvu i nastaviti da gradimo društveni konsenzus za snaženje i obnovu Srbije" rekao je Đurić.

Podsetivši na ostvarene rezultate u protelom periodu, privredni rast i mogućnost povećanja plata i penzija, Đurić je istakao: "Borimo se odlučno za srpske interese i to je rezultat društvenog konsenzuzsa koji su SNS i njen predsednik uspeli da izgrade zajedno sa građanima Srbije", rekao je.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track