"IZVINJAVAM SE ŠTO SAM RADIO ZA KGB" Pacoli spopao Trampa nasred hodnika, sačekuša šokirala američkog predsednika! (VIDEO)
Foto: Printscreen

kakav hit!

"IZVINJAVAM SE ŠTO SAM RADIO ZA KGB" Pacoli spopao Trampa nasred hodnika, sačekuša šokirala američkog predsednika! (VIDEO)

Politika -

Bedžet Pacoli deo je delegacije Kosova koja je izvršila pravu invaziju na zgradu UN u Njujorku, spodadajući diplomate po hodnicima.

Nakon što je ministar inostranih poslova tzv. Kosova prvo dobio brutalan komentar od Ane Brnabić, koju je takođe presreo na hodniku (premijerka Srbije ga je upitala odakle mu dozvola da dođe u UN), a potom spopao Ivicu Dačića, koga je napao zbog pisanja Kurira u kom je otkriveno da je radio za KGB, sada je "pikirao" američkog predsednika Donalda Trampa, koga je takođe sačekao na hodniku.

Iako je Pacoli bio raspoložen za priču, Tramp ga je, prilično šmekerski, iskulirao, pozdravljajući ga u prolazu, i stavljajući mu do znanja da mu i nije baš vredan sagovornik.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ko zna, možda je Pacoli hteo da se izvini predsedniku SAD zbog svoje KGB prošlosti, ali se čini da nije imao baš priliku ni za to.

No, ni ovo nije jedini peh mučenog Pacolija, koji je izmislio razgovor sa jednim od zvaničnika Maroka, pa je kolega iz ove zemlje na Tviteru demantovao da je došlo do razmene stavova sa predstavnikom tzv. Republike Kosovo, napisavši da je jedino tačno da im se "gospodin sa Kosova u jednom trenutku nametnuo".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track