ČLANOVI GRADSKOG ODBORA SNS POSETILI PORODICU ŽIVANOVIĆ U RIPNJU: Nećemo zaboraviti na penzionere, pružili ste nam veliku podršku
Foto: Promo

povodom međunarodnog dana starijih osoba

ČLANOVI GRADSKOG ODBORA SNS POSETILI PORODICU ŽIVANOVIĆ U RIPNJU: Nećemo zaboraviti na penzionere, pružili ste nam veliku podršku

Politika -

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, sekretar Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Aleksandar Marković, zajedno sa šefom odborničke grupe SNS Aleksandrom Mirkovićem i članovima Gradskog odbora Beograd Aleksandrom Savićem i Ivanom Tomić Ilić, posetio je porodicu Živanović u Ripnju.

Tom prilikom je razgovarao sa supružnicima i njihovim komšijama, penzionerima, o socijalnoj politici koju sprovodi tim Srpske napredne stranke u Beogradu, i izrazio veliku zahvalnost za njihovo razumevanje i dodao da odgovorna država kakva je Srbija nikada neće zaboraviti svoje penzionere.

foto: Promo

„Želimo da vama, penzionerima, pokažemo našu zahvalnost za razumevanje i podršku koju ste pružili Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci u ekonomskim reformama. Država i grad će se truditi da vam se na svaki mogući način oduže. Kao što je predsednik Vučić ispunio obećanje da će penzionerima, pored najavljenog povećanja penzija u visini od 8,8 do 13,2 odsto, u narednoj godini biti dodatno povećana penzija od tri, četiri, i čak pet odsto“, kazao je Marković.

foto: Promo

„Briga o najstarijima građanima je prioritet Srpske napredne stranke, jer su penzioneri ti koji su izgradili Beograd i Srbiju, i oni su stub i stabilnost naše države“, rekao je Mirković i dodao da je ova poseta jedan od načina kako održavati neposrednu komunikaciju sa građanima.

Savić se tom prilikom zahvalio penzionerima iz Ripnja, koji su na martovskim izborima dokazali koliku podršku pružaju politici Aleksandra Vučića i SNS-a.

foto: Promo

Tomić Ilić je istakla da ljudi u trećem dobu zaslužuju da ostatak života provedu kvalitetno i dostojanstveno, i da se zrelost jednog društva ogleda u načinu na koji brine kako o najmlađima tako i o najstarijima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track