DOGODINE U PRIZRENU? VI DOGODINE, A JA SADA! Vlado Georgiev objavio sliku sa Kosova, pa ŽESTOKO uzvratio na napade tviteraša!
Foto: Dragan Kadić

Pevač za kratko vreme izazvao pravu buru

DOGODINE U PRIZRENU? VI DOGODINE, A JA SADA! Vlado Georgiev objavio sliku sa Kosova, pa ŽESTOKO uzvratio na napade tviteraša!

Politika -

Pop pevač Vlado Georgiev, inače poznat kao veoma aktivan korisnik društvene mreže Tviter, objavio je u ponedeljak uveče svoju fotografiju pored table na ulasku u Prizren i za kratko vreme izazvao pravu buru.

I dok je pomenuta slika za kratko vreme skupila više od 2.000 "lajkova", nemali je broj bio i onih koji su smatrali da njegova poruka nije adekvatna. Georgiev je, naime, uz nju napisao i: "Dogodine u Prizrenu? Vi dogodine, ja sada! Pozdrav".

Neki su u tome videli aluziju na pesmu grupe Beogradski sindikat, dok su drugi smatrali da nije primereno citirati rečenicu "Dogodine u Prizrenu", jer pomenuta "iza sebe krije političku poruku".

Na kritike je pevač uzvratio još žešće, čak i ne birajući reči, te su psovke samo pljuštale.

Ipak, sa druge strane, saglasio se sa onima koji su mu poslali poruke podrške i njegovu posetu Prizrenu ocenili kao "domaći zadatak i za vlast i za opoziciju".

(Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track