LJAJIĆ I ZUKORLIĆ ŽESTOKO ZARATILI: Ti si vašarski Romeo! A ti prisluškuješ i diluješ drogu! BRUTALNE UVREDE pljušte sa obe strane!
Foto: Filip Plavčić/Zorana Jevtić

KAO TURSKA SERIJA! Pazarci tresu Srbiju

LJAJIĆ I ZUKORLIĆ ŽESTOKO ZARATILI: Ti si vašarski Romeo! A ti prisluškuješ i diluješ drogu! BRUTALNE UVREDE pljušte sa obe strane!

Politika -

Pred izbore za BNV ministar trgovine i narodni poslanik ne biraju arsenal. Ljajić rekao Zurkoliću da nema ni gram mozga, a ovaj ga optužio da mu montira aferu

Haos u Novom Pazaru - samo dan nakon što su jedan drugog častili etiketama taliban i narko-diler, Rasim Ljajić, ministar trgovine i lider SDPS, i Muamer Zukorlić, narodni poslanik i predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP), nastavili su s najbrutalnijim uvredama.

Ljajić za Kurir kaže da je poznato da Zukorlić nema ni promil morala, a da je sada pokazao da nema ni gram mozga.

Ko je narko-diler

- Da ima, klonio bi se priča o narko-dilerima, on o tome bolje zna od bilo koga drugog jer je mogao da se informiše iz prve ruke, a da ne ode dalje od svoje kuće. Očito je da je pomešao mene s nekim narko-dilerima koje dobro zna, a od kojih ima dnevne frustracije iz nekih drugih razloga. Zato, ako vašarski Romeo nastavi ovu priču, biću prinuđen da te razloge podelim i s javnošcu, mada će to, priznajem, biti mnogo nisko, ali zanimljivo i, što je po njega najgore - istinito - kaže Ljajić i dodaje:

- On deli lekcije meni, koji u životu nisam ni saobraćajni prekršaj napravio, a on je celog života pljačkao, otimao, upadao u tuđe posede, reketirao, ojadio dijasporu, prevario čak i islamsku banku, krijući se iza vere i sada iza politike, postavši tako najveći tajkun i bogataš na ovim prostorima.

Montirani materijal

Sa druge strane, Zukorlić za naš list tvrdi da Ljajić ima opremu za prisluškivanje i da mu sada preti tim "prisluškivanim, montiranim materijalom".

- Imam informacije iz Ljajićevog tabora da on već sedmicama pakuje meni i mojim saradnicima razne montirane materijale, kako bi se u završnici kampanje obračunao s nama. To je verovatno udar na lični kredibilitet, privatni život, jer je to njegov način. Dobili smo informaciju da je on, ministar za telekomunikacije, nabavio opremu za prisluškivanje koja je montirana na zgradi gradske uprave u Pazaru pre nedelju dana. Eto, imate ministra za telekomunikacije koji se bavi prisluškivanjem i koji je i ministar za trgovinu, a saradnici mu trguju drogom - kaže bivši muftija.

Ofirao se

Ovaj narodni poslanik ističe i da se Ljajić sam "ofirao" u vezi s prisluškivanjem izjavom za Kurir da ima nešto o njemu. - Iz ove izjave se jasno vidi da ministar telekomunikacija preti prisluškivanim, odnosno montiranim materijalom. Drugo, kod nas u Sandžaku se kaže "Na sve možeš udariti osim na obraz". Zato ga upozoravam da vodi računa o tom standardu jer su odgovornost i posledice za takve nasrtaje veoma skupe - pripretio je Zukorlić Ljajiću.

Ljajić i Zukorlić nikad nisu mogli da nađu zajednički jezik, ali stiče se utisak da je međusobna netrpeljivost doživela kulminaciju uoči izbora za Bošnjačko nacionalno veče 4. novembra.

Kurir.rs/K.Blagović/Foto:Filip Plavčić/Zorana Jevtić

Rasim Ljajić Za Zukorlića ni familija ne glasa

Ljajić navodi da je Zukorlić najizolovaniji čovek na svetu, bez druga i prijatelja. - Njegovi saradnici govore o njemu gore stvari nego što i ja govorim i mislim, mada je to, priznajem, teško. Na kraju, on gubi izbore čak i u selu gde je rođen i gde mu živi polovina rodbine, gubi u ulici u kojoj živi, dok sam ja u svojoj ulici, i onda kad sam gubio izbore u Novom Pazaru, dobijao i po 70 odsto glasova - kaže lider SDPS.

Zukorlić: Tadić dao Ljajiću opremu da ometa Suljinu TV

Lider SPP kaže i da je Ljajić svojevremeno, 2008, dobio od Tadića opremu za ometanje signala kojom je remetio rad TV Sulejmana Ugljanina, političkog protivnika.

foto: Dragana Udovičić

- Ja sam svedok da je 2008. Ljajić dobio od Borisa Tadića opremu za ometanje televizijskih signala i u više navrata tom opremom je onemogućio emitovanje signala tadašnje regionalne televizije koja bila pod kontrolom Sulejmana Ugljanina - navodi Zukorlić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track