ANA BRNABIĆ O VUČIĆEVOJ IZJAVI: Mi i opozicija potpuno drugačije shvatamo šta je uvredljivo za žene
Foto: Dragana Udovičić

komentar

ANA BRNABIĆ O VUČIĆEVOJ IZJAVI: Mi i opozicija potpuno drugačije shvatamo šta je uvredljivo za žene

Politika -

NOVI SAD - "Opozicioni lideri smatraju da je nešto uvredljivo za žene", začuđeno je prokomentarisala premijerka Ana Brnabić pitanje kako razume reči predsednika Aleksandra Vučića u Kraljevu upućene turskom investitoru, što su inače kritikovali pojedini predstavnici opozicije.

Na pitanje kako vidi tu predsednikovu izjavu, koju predstavnici opozicionih stranaka smatraju uvredljivom za žene, Brnabić je kratko kazala: Opozicioni lideri smatraju da je nešto uvredljivo za žene? Zapanjili ste me, verujte mi. Da oni smatraju da je nešto uvredljivo za žene to je Dobro, mislim da mi potpuno drugačije shvatamo šta je uvredljivo za žene, a šta nije".

Brnabić:Kada i ako bude promena biće ih, ali ne licitirajte

Premijerka Ana Brnabić danas je zamolila da se ne licitira u vezi s rekonstrukcijom vlade, te poručila da ona neće da izdvaja nikoga iz svog tima.

foto: Tanjug/Rade Prelić

"Kada i ako bude bilo promena u vladi, biće ih, ali nemojte da licitirate imenima. To nije u redu i nije korektno. Ja neću diferencirati između članova mog tima", rekla je premijerka odgovarajući na pitanje novinara u Novom Sadu da li će biti smena u vladi.

Upitana da li se "klimaju stolice" ministarkama Zorani Mihajlović i Jadranki Joksimović, Brnabić je reagovala rečima: "Ne, ne stvarno nemojte da izdvajate nikog iz mog tima. Svi rade, imaju ogromne obaveze, a takve stvari mogu samo da im skrenu misli sa posla, što nije dobro za Srbiju i građane".

Kada i ako bude bilo promena u vladi, biće, ali nemojte da licitirate imenima, to nije u redu i nije korektno. Ja neću diferencirati između članova mog tima, rekla je Brnabić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track