GOJKOVIĆEVA BRUTALNO ISPROZIVALA ZORANU: Nije toliki problem što je ambasador Skat izvređao Srbiju, nego što je ona stajala i ćutala!
Foto: Zorana Jevtić, Beta

Sve pršti

GOJKOVIĆEVA BRUTALNO ISPROZIVALA ZORANU: Nije toliki problem što je ambasador Skat izvređao Srbiju, nego što je ona stajala i ćutala!

Politika -

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ponovo je govorila o tome šta zamera Zorani Mihajlović.

foto: Marina Lopičić

"Meni nije toliko problematičan ambasador koji je izvređao Srbiju usred zgrade Vlade nego potpredsednica Vlade koja je stajala tamo i nije rekla nijednu reč. Meni je to veća uvreda nego uvreda jednog ambsadora koji je zaboravio na trenutak koja je njegova misija. Ona je trebalo da reaguje, da stane za mikrofon i odgovori, tako kako je Ana Brnabić uradila narednog dana usred američke fabrike Filip Moris", navela je ona.

foto: Tanjug/Sava Radovanović

Na pitanje šta zamera ministarki i potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović, Gojkovićeva je navela da joj "generalno ne zamera ništa, sem tog konkretnog čina".

foto: Marina Lopičić

"Zorana je kao potpredsednica partije u kojoj sam i ja, uvela jedan manir da možeš slobodno da kažeš šta god želiš bez obzira da li si se konsultovao u stranci i da li su to stavovi većine ili nisu. Smatram da nije primereno da ne odgovori na vređanje ambasadora usred Vlade, a da vi stojite kao ikebana pored. I to je moj stav i ja ću to ponoviti ako želi da čuje to", dodala je Gojković.

(Kurir.rs/Beta, Prva TV/Foto: Zorana Jevtić, Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track