Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! KARAĐORĐEVIĆ REAGOVAO NA GNUSAN POTEZ CRNE GORE PROTIV SRBA: Crnogorci, gde je čojstvo i junaštvo?!
Foto: Zorana Jevtić

reagovanje

EKSKLUZIVNO! KARAĐORĐEVIĆ REAGOVAO NA GNUSAN POTEZ CRNE GORE PROTIV SRBA: Crnogorci, gde je čojstvo i junaštvo?!

Politika

Prestolonaslednik Srbije Aleksandar II Karađorđević prokomentarisao je zabranu Mila Đukanovića i njegove vlasti, a tiče se ulaska Srba, intelektualaca u Crnu Goru, a posebno se osvrnuo na članove njegovog Krunskog saveta.

"Sa zgražanjem i nevericom primili smo informaciju o zabrani ulaska u Crnu Goru izrečenu četvorici intelektualaca i stvaralaca iz Srbije, od kojih su dvojica članovi našeg Krunskog saveta. Da stvar bude još neverovatnija i odurnija, ta četvorica uglednih Srba, proglašeni su nepoželjnima zbog namere da učestvuju na proslavi stote godišnjice ujedinjenja Srbije i Crne Gore. U zemlji čija je vlast priznala nezavisnost Kosova!", rekao je prestolonaslednik Aleksandar i dodao:

"To nije stvar politike, to je pitanje razuma, časti i ljudskog dostojanstva ili nedostatka istih. Nadali smo se da su u pitanju samo neproverene vesti raznih medija! Sada znamo da mediji nisu izmislili ništa, jer se nešto ovako zaista i opire mašti, ma koliko plodnoj. To nije pitanje četvorice ljudi, građana Srbije, to je pitanje namernog, tendencioznog i beskrupuloznog podsmevanja istoriji, čojstvu i junaštvu! Za to nisu krivi ovi kojima je zabranjen ulaz u Crnu Goru!"

(Kurir.rs/Espreso)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...