Najnovije vesti

MINISTRI SPREMNI ZA MARATON U ATINI Mali: Daću sve od sebe! Đorđević: Prolaskom kroz cilj pokazaćemo da Vlada Srbije sve što zamisli može i da ostvari
Foto: Tanjug/Željko Vučković

Promovišu Srbiju

MINISTRI SPREMNI ZA MARATON U ATINI Mali: Daću sve od sebe! Đorđević: Prolaskom kroz cilj pokazaćemo da Vlada Srbije sve što zamisli može i da ostvari

Politika

ATINA - Ministri u Vladi Srbije Siniša Mali i Zoran Đorđević sutra će učestvovati na maratonu u Atini sa željom, kako poručuju da na najbolji način promovišu Srbiju.

Mali će posle učešća u polumaratonskim trkama u Beogradu sutra prvi put učestvovati na maratonu.

foto: Tanjug/Željko Vučković

"Daću sve od sebe i mislim da je to najvažnije. Nikada do sada nisam trčao 42,195 km, ali sam to postavio sebi kao cilj i verujem da ću ga ostvariti. S puno optimizma sutra nastupamo", rekao je Mali na štandu Beogradskog maratona u Atini.

Đorđević je već jednom istrčao maraton, još 2006. godine u Beogradu i sada želi ponovo.

"Verujem da ćemo Siniša i ja uspeti da zajedno promovišemo Srbiju i da ćemo prolaskom kroz cilj pokazati da Vlada Srbije sve što zamisli može i da ostvari.

Velika želja mi je da posle istrčim i Njujorški maraton i kompletiram sva tri najveća maratona na svetu", rekao je Đorđević. Oba ministra čestitali su BGD maratonu dobijanje Svetskog maratonskog Oskara.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Željko Vučković)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...