PREDSTAVNIK SRPSKE LISTE GORAN RAKIĆ UŽASNUT NAKON UPADA ROSU U SEVERNU MITROVICU: Da se sada nisu povukli, imali bismo rat!
Foto: Kurir

Drama na KiM, uhapšena 3 Srbina

PREDSTAVNIK SRPSKE LISTE GORAN RAKIĆ UŽASNUT NAKON UPADA ROSU U SEVERNU MITROVICU: Da se sada nisu povukli, imali bismo rat!

Politika -

Predstavnik Srpske liste Goran Rakić rekao je danas, nakon brutalnog upada jedinica ROSU u Severnu Mitrovicu, da su sramne jučerašnje izjave pripadnika KFOR da je sve pod kontrolom i da se ROSU ne pomera ka severu.

"Da se ROSU sada nije povukla, imali bismo rat! Upali su ljudima u kuće. Sramni su i natpisi pojedinih medija da se ROSU povlači ka Južnoj Mitrovici", kratko je poručio Rakić koji se od rano jutros nalazi među stotinama Srba koji su izašli na ulice i okupili se kod spomenika knezu Lazaru.

Kako javlja dopisnik Kurira sa lica mesta, narod je veoma uznemiren nakon hapšenja trojice Srba, navopdno pod izgovorom istrage ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

foto: Zoran Šaponjić

Sirene za uzbunu, koje su se oglasile jutros oko 6 časova, su u međuvremenu ugašene, a kako nezvanično saznajemo, rafali koji su se u jednom trenutku začuli su ispaljeni u vazduh dok su se jedinice ROSU povlačile ka jugu.

(Kurir.rs/Z. Šaponjić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track