Najnovije vesti

POZIV PREDSEDNIKA PRIVREMENOG ORGANA OPŠTINE ZVEČAN: Građani da ostanu mirni, staloženi, pribrani!
Foto: Printscreen

Ivan Todosijević

POZIV PREDSEDNIKA PRIVREMENOG ORGANA OPŠTINE ZVEČAN: Građani da ostanu mirni, staloženi, pribrani!

Politika

ZVEČAN - Predsednik Privremenog organa opštine Zvečan Ivan Todosijević pozvao je građane da ostanu pribrani i mirni i da samo jedinstveno i složno mogu da se izbore sa ovom izuzetno teškom situacijom.

"Situacija je trenutno jako složena. U ranim jutarnjim satima su jedinice ROSU upale u severni deo Кosovske Mitrovice, upadali su ljudima u stanove i primenjivali izuzetnu brutalnost kakva do sada nije viđena. Želim da poručim našim građanima da ostanu mirni, staloženi, pribrani i da samo jedinstveno i složno možemo da se izborimo sa ovom izuzetno teškom situacijom.

Od ranih jutarnjih sati predstavnici Srpske liste i svi predstavnici Srba sa КiM su bili sa svojim narodom. Danas za 12 časova je zakazan miran protest u Velikom Rudaru, Zubinom Potoku, Leposaviću. Na dostojanstven način ćemo pokazati da smo za mir i da samo mirnim putem možemo da se izborimo za naša prava, a naše pravo je da živimo ovde i nećemo dozvoliti nikome da to ugrozi. Ukoliko neko pokušava da nam svakodnevno stavlja omču oko vrata, mi nećemo mirno posmatrati i ukoliko ovo ludilo iz Prištine ne bude prestalo, organizovaćemo se i na drugačiji način i jednostavno braniti naše pravo na život, naše kuće i naše postojanje", rekao je Todosijević.

TV Most

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...