Najnovije vesti

SNS JAGODINA: Puna podrška Aleksandru Vučiću i srpskom narodu na Kosmetu!
Foto: Printscreen

Gradski odbor osudio sumanute poteze prištinskih vlasti

SNS JAGODINA: Puna podrška Aleksandru Vučiću i srpskom narodu na Kosmetu!

Politika

JAGODINA - Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i rukovodstvu zemlje u naporima koje čine za mirno prevazilaženje veoma teške situacije na severu Kosova i Metohije, a koja preti da eskalira, saopšteno je iz ovog odbora.

- Nerazumno je i podlo da posle neuspeha na Generalnoj skupstini Interpola i velike pobede Srbije, rukovodstvo takozvane države Kosovo ,na ovaj način, sprovodeći-ekonomski, pravni i policijski teror i zastrasivanje golorukog srpskog naroda, zeli da dodje do svojih ciljeva. Prištinske vlasti Srbima i drugom nealbanskom zivlju uskracuju osnovna ljudska prava i nastoje da sruše ionako slabo poverenje izmedju dva naroda,a sve kako bi nametnuli jednostrano rešenje za takozvano Kosovo i ucenama dobili priznanje nezavisnosti. To se nikada neće desiti dok je na čelu Srbije predsednik Aleksandar Vučić - poručuju jagodinski naprednjaci.

- Gradski odbor Srpske napredne stranke istovremeno pruža i punu podršku našem narodu na Kosovu i Metohiji , da izdrže na miran i dostojanstven način i ovaj nasrtaj ,jer su pravda i istina na našoj strani. Istovremeno GO SNS Jagodina najostrije osudjuje uvodjenje carinskih taksi na robu iz centralne Srbije i i brutalno hapsenje Srba u Kosovskoj Mitrovici - navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...