Najnovije vesti

MINISTAR STEFANOVIĆ: Policija brzo i dobro uradila svoj posao povodom napada na Borka Stefanovića
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

MINISTAR STEFANOVIĆ: Policija brzo i dobro uradila svoj posao povodom napada na Borka Stefanovića

Politika

On je rekao da je pripadnik policije bio prisutan i zaštitio fizički Borka Stefanovića koliko god je mogao i "sprečio dalju eskalaciju, indetnifikovao svu trojicu počinilaca"

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija brzo i dobro uradila svoj posao povodom napada na predsednika Levice Srbije i jednog od lidera Saveza za Srbiju Borka Stefanovića u Kruševcu.

Stefanović je rekao da su uhapšene tri osobe zbog tog napada i da je usledila "jasna osuda države".

"Mi smo brzom i efikasnom reakcijom državnih organa pokazali da Srbija niti toleriše nasilje niti će da pušta da počinioci prodju nekažnjeno", kazao je Stefanović.

On je rekao da je pripadnik policije bio prisutan i zaštitio fizički Borka Stefanovića koliko god je mogao i "sprečio dalju eskalaciju, indetnifikovao svu trojicu počinilaca".

"Mi smo zemlja koja neće nasilje, mi hoćemo da budemo drugačiji, da pokažemo da svi oni koji se late nasilja ima za to da odgovaraju. Očekujem oštru rekciju tužilaštva i da pokažemo da je država spremna da se obračuna sa svim nasilnicima", rekao je on.

Lider Levice Srbije Borko Stefanović fizički je napadnut sinoć u Kruševcu uoči tribine tog opozicionog bloka. Pored njega, povredjena su još dva člana Levice Srbije.

Stefanović je ocenio danas da je napad na njega i članove te stranke u Kruševcu "organizovan pokušaj ubistva".

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...