Najnovije vesti

Vučić: Videćemo šta će naša istraga ubistva Olivera Ivanovića pokazati
Foto: Pritnscreen/Pink

Predsednik Srbije

Vučić: Videćemo šta će naša istraga ubistva Olivera Ivanovića pokazati

Politika

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se videti rezultati srpske istrage ubistva lidera Gradjanske inicijative Olivera Ivanovića, ali da ukoliko bi se pokazale kao ispravne tvrdnje srpskih službi bezbednosti odmah bi se moglo dati ime ubice.

"Videćemo šta će naša istraga do kraja pokazati, njihova nije pokazala ništa. Tražili smo čaure da dostave, do danas ih nisu dostavili. Ako bi se pokazale ispravne tvrdnje srpskih službi bezbednost, mogli bismo odmah da damo ime ubice, ali problem je što nismo imali pristup mestu zločina. Oni su sa različitim stranim agenturama pravili priče", rekao je Vučić za televiziju Pink.

 

 

On je naveo da je ljut zato što deo ljudi u Srbiji jedva čeka da optuži rukovodstvo svoje zemlje, jer im se ne svidja činjenica da Milan Radoičić nije ubica.

"Rekli su, ovaj čovek je ubica, svima smo to ispričali, a sa njim je uvezan Vučić", rekao je Vučić i dodao da su godinu dana proveravani navodi da se vidi ko je sve učestvovao i da li je Radoičić učestvovao.

Ponovio je da je Radoičić prošao poligraf.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u Kosovskoj Mitrovici.

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...