Najnovije vesti

PRETIO VUČIĆU, PUŠKA BEZ DOZVOLE PRONAĐENA U NJEGOVOM STANU: Rajica Panić pobegao u Pariz odakle poziva na nasilje protiv predsednika Srbije i njegove porodice!
Foto: Printscreen

POLICIJA TRAGA ZA NJIM

PRETIO VUČIĆU, PUŠKA BEZ DOZVOLE PRONAĐENA U NJEGOVOM STANU: Rajica Panić pobegao u Pariz odakle poziva na nasilje protiv predsednika Srbije i njegove porodice!

Politika

Policija je raspisala potragu za Rajicom Panićem (58) iz Šida koji je u više navrata pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici i svojim postovima na Fejsbuku pozivao na nasilje.

 

Policija je otišla kod Panića na kućnu adresu u Šidu, pošto je pre desetak dana ponovo objavio skandalozne i nasinličke postove na Fejsbuku, nezvanično saznaje Kurir.

 

Panić nije bio kod kuće, a nadležni su pronašli pušku za koju on nema dozvolu. Prema rečima komšija i rođaka, Panić je pre izvesnog vremena otišao u Francusku.

 

foto: Pritnscreen/Pink

 

- Po nalogu tužilaštva podneta je krivična prijava za proganjanje i nedozvoljeno držanje oružja. Za Panićem je raspisna potraga - nezvanično saznaje Kurir.

 

Rajica Panić, koji je zajedno sa Đorđem Višekrunom, koji uglavnom iz dijaspore rukovodi Fejsbuk napadima na predsednika Srbije i njegovu porodicu, plasira najodvratnije bljuvoitine protiv Vučića i njegove porodice.

 

Proteklih dana postavili su na svojim profilima da su u Parizu, a danas su objavili da su pratili intervju predsednika Srbije Vučića u Jutarnjem programu TV Pinka i još jednom pozvali na nasilje protiv predsednika Srbije.

 

Rajica Panić, prema saznanjima, radi po instrukcijama Đorđa Višerkune.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...