ALEKSANDRA JERKOV OŠTRO OSUDILA POKUŠAJ LINČA ŠEFICE DVERI I NJENE PORODICE: Zaustaviti nasilje nad onima koji drugačije misle!
Aleksandra Jerkov, Foto: Dragana Udovičić

Reagovanje

ALEKSANDRA JERKOV OŠTRO OSUDILA POKUŠAJ LINČA ŠEFICE DVERI I NJENE PORODICE: Zaustaviti nasilje nad onima koji drugačije misle!

Politika -

Funkcionerka Demokratske stranke Aleksandra Jerkov oštro osuđuje pretnje linčom šefici opozicionog Pokreta Dveri Jeleni Đorđević i njenoj porodici i poručuje da je nasilje nad onima koji drugačije misle potpuno neprihvatljivo.

Podsetimo, Jelena Đorđević je dobila i više jezivih poruka, a oko kuće je viđala nepoznate muškarce koji su bili pretnja njenoj porodici.

- Nasilje, nasilje i nasilje. To je jedini način na koji se u Srbiji komunicira sa onima koji drugačije misle. Građanima, medijima, radnicima, umetnicima, opozicionrima. Zato što svako misli da ima prava da se na ovakav način obračunava sa jednom ženom kriva je isključivo vlast, a na opoziciji je odgovornost da bude uz građane kada se tome budu suprotstavili. Najpre u subotu u Beogradu, a onda i širom Srbije, jer svuda u Srbiji ima ljudi kojima se preti, koje maltretiraju i koji stradaju zbog toga što drugačije misle - poručuje Aleksandra Jerkov.

Tužilaštvo je došlo do novih saznanja koja potvrđuju da je bila ugrožena bezbednost opozicione političarke i njene porodice.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track