Najnovije vesti

JAKE ŽENE ZA JAKU SRBIJU Vučić na tribini SNS: Drage dame, hvala na podršci koju pružate Srbiji! Oni koji su mislili da vi glasate za lep odraz u ogledalu, grdno su pogrešili!
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Skup u Sava centru

JAKE ŽENE ZA JAKU SRBIJU Vučić na tribini SNS: Drage dame, hvala na podršci koju pružate Srbiji! Oni koji su mislili da vi glasate za lep odraz u ogledalu, grdno su pogrešili!

Politika

BEOGRAD - Srpska napredna stranka organizovala je danas u velikoj dvorani Sava centra tribinu "Jake žene za jaku Srbiju".

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Na skupu su se prisutnima obratile potpredsednica Glavnog odbora SNS Marija Obradović, članica Predsedništva SNS Maja Gojković, predsednica Unije žena SNS na Kosovu i Metohiji Vinka Radosavljević, koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević i direktorka Istorijskog muzeja Srbije dr Dušica Bojić.

1 / 6 Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Prisustvovao je i predsednik SNS Aleksandra Vučića koji je pre svega izrazio duboko poštovanje svim damama u Srbiji, istakavši da mu pripremljeni govor nije potreban. On se zahvalio i Smilji Panić, majci pokojnog Ranka Panića, koja je takođe bila na skupu.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Hvala na podršci SNS i svojoj zemlji. Beskrajno sam im zahvalan i zato što podaci pokazuju da nijedna druga stranka procentualno nije imala toliku podršku kao SNS. Žene nisu površne, lakoverne ni lakomislene. Njih ne interesuje forma, već suština. Neki su mislili da žene glasaju za lep odraz u ogledalu, a one glasaju za rad, marljivost i posvećenost i za to se svoim snagom i srcem bore. Ti koji su potcenjivali žene, grdno su pogrešili", poručio je Vučić.

On je dodao da ni muškarac ni čovek nije onaj ko se usudi da podigne ruku na žene ili ih verbalno maltretira.

foto: Printscreen

"Dok sam se danonoćno borio za budućnost Srbije, posebno me je bolelo jer sam mislio da je svima jasno da nisam uopšte spavao, da nisam celu noć zaspao dok su oni vikali "Vučiću, pederu". Ja sam nosilac najviše funkcije u državi i moja je obaveza da te udarce trpim", objasnio je on.

(Kurir.rs/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...